Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Nagyon el vagyok sajnos...

Nagyon el vagyok sajnos magányosodva. Valaki szeretne velem ismerkedni Budapesten, vagy a környékén?

Figyelt kérdés

Egy éve ismerkedtem itt utoljára, amiből lett sajnos egy nagyon kihasználós barátság, ha szabad így fogalmazni.

Budapesten élek és, nincs kivel elmennem sehova, nincs kivel beszélgetnem, ez az érzés nem jó számomra, és örülnék ha lenne egy ember, aki meghallgatna legalább, de őszintén ez oda-vissza dolog lenne, nem lelki szemetest keresek, hanem egy olyan embert, akivel jól tudom magam élvezni, akár személyesen is.

20 éves vagyok, és fiú. Korombeliek válaszát, főként azonos nemből nagyon várom, hiszen itt van a legnagyobb gyakorlatom a kommunikációban, de más is írhat, először is bocsánat, ha kicsit béna lennék...

nov. 12. 16:39
 1/1 anonim válasza:
Szia. Fiú vagyok. Lehet tudni milyen témák érdekelnek téged vagy mivel foglalkozol és mik a céljaid esetleg?
nov. 14. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!