Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Valaki szeretne velem barátkoz...

Valaki szeretne velem barátkozni Budapest környékéről? 20/F

Figyelt kérdés

20 éves fiú vagyok, nincsen egyetlenegy barátom se. :D hiába voltam kedves, stb... Egyszerűen ez a kérdés nekem ilyen utolsó "hátha". Nagyon magányos vagyok, sajnos. Felelősségteljes vagyok, nem ghostingolok, őszinte vagyok, nem külsőségekre megyek, de egyszerűen hiába vagyok odaadó, inkább kihasználják.

Nem sok reményt fűzök ehhez a kérdéshez, legyen bármi is, nem vagyok flegma, elítélem, viszont ahogy észrevettem, nem fogok itt sem sikerrel járni.

INFJ személyiségénem van, tehát introvertált, visszahúzódó vagyok, szeretek zenét hallgatni, sétálni, játszani, stb.

ma 00:16
 1/4 anonim válasza:
22/f írj egy discord nevet. Én is 20 évesen találkoztam ezzel az infj-vel van redditjük is.
ma 01:46
 2/4 anonim válasza:
Annyit hozzá tennék hogy közöm sincs Budapest környékéhez, Vasmegyében lakom, de az online beszélgetés is több a semminél gondolom.
ma 01:55
 3/4 A kérdező kommentje:
DC nevem: analbulvar
ma 02:40
 4/4 anonim válasza:
Ment a kérelem
ma 03:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!