Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Beleszakad a szívem a magányba...

Beleszakad a szívem a magányba! Valaki szeretne-e ismerkedni? 20/F Budapest.

Figyelt kérdés
Le szeretném írni őszintén, amit nap mint nap érzek. Sokszor ürességet, full magányos vagyok, és az hagyján, hogy nem hallgat meg senki, de én se tudok senkit, jól esne ha legalább valaki lelkiszemetese lennék... De egyszerűen nincsen társaságom. :( nem tudok senkivel se elmenni sehova.
nov. 26. 23:50
1 2
 1/14 anonim válasza:
Nekem leírhatod,de nem ígérem, hogy egyből válaszolni tudok
nov. 27. 00:41
 2/14 anonim válasza:
Nem tudom hogy elég társaság vagyok e neked ,de nyugodtan írhatsz nekem privátban ha nem gond a kor. 17/F
nov. 27. 01:44
 3/14 anonim válasza:
Majd akkor rinyalj ha 37 evesen is egyedul leszel...
nov. 27. 06:42
 4/14 anonim válasza:

Nem vagy vele egyedül, sokan vagyunk igy, köztük en is.

Irj ha gondolod

nov. 27. 07:05
 5/14 anonim válasza:
Írhatsz ha gondolod. 30/F Nyugi, nem vagyok pedo. :D Vannak értelmes elfoglaltságaim, csak hát nekem is a társaság hiányzik a legjobban mostanság.
nov. 27. 09:03
 6/14 anonim válasza:
Az a baj, hogy sokszor az ember társ mellett, emberek között forogva is ugyanígy érzi magát...Legalábbis totál üresnek az életét ha magányt nem is.
nov. 27. 09:06
 7/14 anonim válasza:

Sok próbálkozás után azt mondom, inkább a magányba szakadjon meg a szívem, mint az emberek képmutató aljasságaiba.

Ami a világban ma van, az valami elképesztő !

F/Bp

nov. 27. 10:10
 8/14 anonim válasza:

Szörnyű ezt olvasni egy 20 éves fiútól.

Remélem csak átmeneti ez az állapot, fel a fejjel! Előtted az élet, használd ki 😊🍀

nov. 27. 10:18
 9/14 anonim válasza:
Írj, ha szeretnél.
nov. 27. 14:02
 10/14 anonim válasza:
Egy cipőben járunk. Korosztályban abszolút megegyezek veled. Ha szeretnéd, én szívesen beszélek veled.
nov. 27. 19:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!