Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Szeretnék barátkozni, lehetőle...

Szeretnék barátkozni, lehetőleg közelről, korombeliekkel, budapesti vagyok. Valaki?

Figyelt kérdés

Sziasztok, egy 20 éves magányos srác vagyok. A legjobb szó, hogy izolált, egyszerűen nagyon nincsenek barátaim, max egy-két netes, ezáltal rengeteget vagyok egyedül. Budapest és környékéről szeretnék egy nagyon jó barátot találni, nyilván, nem megrendelésre megy, viszont szeretnék adni egy esélyt ennek a topicnak is.

Rólam azt illemes tudni, hogy fura vagyok kicsit, de nem, nem úgy, hanem érzelmileg érzékenyebb típus vagyok, de én nem itélkezek senki felett, nagyon nem szeretem ha ghostingolnak, sőt, kifejezetten fáj, az elköszönés, megbeszélés, méltó lezárása nekem érzelmileg előnyösebb, bár remélhetőleg ilyenre azért nem kerül sor...

okt. 27. 00:56
1 2
 1/11 anonim válasza:
Nemár hogy bp-n ne találj egy hasonszőrűt. Szoktál te emberek közt lenni? Mert ha csak a szobádban vagy, akkor max a pizzafutár jöhet szóba, de az is csak ha házhoz rendelsz. Éjszaka van, hétvége. Kapd össze magad és találd meg a kortársaidat. 31/F
okt. 27. 01:03
 2/11 anonim válasza:
Hát nem is tudom, írhatsz ha szeretnél és próbáljuk meg
okt. 27. 01:08
 3/11 A kérdező kommentje:
Lehet újat mondok,de nem mindenki ugyanolyan. Nem vagyok az-az emberek közé járó típus, nem is tudnék hova menni, nem vonz a buli stb világa, de ez nem azt jelenti, hogy egész nap otthon baszom a rezet. Nagyon sokat vagyok emberek közt, egyetem, diákmunka, villamos, metró, de most az a szituáció elképzelhetlen, hogy oda megyek a 9-es buszon xy-hoz, hogy szia, szimpatikus vagy, leszel a barátom?
okt. 27. 01:21
 4/11 A kérdező kommentje:
Vagyis az előző válaszomban elég félreérthetően fogalmaztam, nem vagyok valóban az-az emberek közé járó típus, de sokat vagyok ott, tömegközlekedés stb. Ilyen helyen, az ember nem barátkozik
okt. 27. 01:22
 5/11 anonim válasza:
Hát ha láthatatlanná tévő köpenyben közlekedsz, akkor másnak sincs esélye használni rajtad az általad írt mondatot. Ne legyél láthatatlan. ✌️
okt. 27. 01:26
 6/11 anonim válasza:
Hát ez jó volt😂
okt. 27. 01:38
 7/11 A kérdező kommentje:
Most magadat dicséred? Miért kell amúgy egy ilyen kérdés alatt is kötekedni?:D
okt. 27. 07:30
 8/11 anonim válasza:
Engedd el kérdező. Itt csak ilyen kötekedő péniszkalapok vannak. Amúgy ha van kedved beszélhetünk
okt. 27. 08:29
 9/11 anonim válasza:
Szívesen ismerkednék.f
okt. 27. 10:57
 10/11 anonim válasza:

Szia, nekem sincsennek nagyon barataim, szivesen beszelgetnek veled, ha gondolod irj 😊

F. Bp.

okt. 27. 10:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!