Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Szeretnék barátkozni, lehetőle...

Szeretnék barátkozni, lehetőleg közelről, korombeliekkel, budapesti vagyok. Valaki?

Figyelt kérdés

Sziasztok, egy 20 éves magányos srác vagyok. A legjobb szó, hogy izolált, egyszerűen nagyon nincsenek barátaim, max egy-két netes, ezáltal rengeteget vagyok egyedül. Budapest és környékéről szeretnék egy nagyon jó barátot találni, nyilván, nem megrendelésre megy, viszont szeretnék adni egy esélyt ennek a topicnak is.

Rólam azt illemes tudni, hogy fura vagyok kicsit, de nem, nem úgy, hanem érzelmileg érzékenyebb típus vagyok, de én nem itélkezek senki felett, nagyon nem szeretem ha ghostingolnak, sőt, kifejezetten fáj, az elköszönés, megbeszélés, méltó lezárása nekem érzelmileg előnyösebb, bár remélhetőleg ilyenre azért nem kerül sor...

okt. 27. 00:56
1 2
 11/11 anonim válasza:

Én nagyon hasonló vagyok hozzád a leírtak szerint.

És szeretnék ismerkedni is.

nov. 10. 12:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!