Hallottál már közelről versenyautót?
Ha igen, akkor nem érezted úgy, hogy te ebbe nem mernél beleülni?
Másnak nem mondtam, de legbelül úgy éreztem, hogy ez annyira erős, olyan szintű tudást követel, hogy ha felajánlanák sem mennék vele inkább.
Egy drift találkozón volt agyontuningolt turbós Lada,valami undorítoan hangosakat durrogott,alig lehetett kibírni szabad füllel annyira durva volt.
Biztosan hatalmas élmény lehet,kipróbálnám de fel kéne tudás szinten fejlődni,nem egy napi szinten komfortosan használható autó lehet
Elhiszem, csak 79 nem egy Ford Mustangra gondoltam, ami ugye egy utcai autó, hanem versenyautóra, (valamilyen Formula autó) de abból sem a letekert élményautózható példányokba.
Én is egy utcai parádén hallottam, ott lepett meg a tény, hogy hiába szeretem-imádom, de ez nem csak annyiból áll, hogy beülünk aztán kényelmesen autókázunk, mint ahogy sokan gondolják.
Amit írtál, szerintem természetes. Az eslő sokkhatás a sprőd, nyers, erős gépekkel kapcsolatban, egy szokásos utcai autóhoz képest.. De ha minden nap ez lenne a munkaeszközöd és tinikorod óta ilyeneket hajtasz, tök természetes és nem érted miért vannak fenntartásai másoknak. Szóval minden viszonlagos, meg megszokás kérdése.
Ez olyan, hogy az ácsok, meg az építőmunkácok, magas épületek, tornyok tetején is simán elsétálgatnak, miközben "ép eszű" ember már attól rosszul lesz, hogy nézi. Kicsit a versenyautózás is ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!