Sokkal jobban értékelek egy régi amerikai V8-ast, vagy olasz V6-ost. Az használható autó, nem a pénzesek benzinpocsékolása.
ápr. 30. 09:46
13/24 anonim válasza:
Igen, F1-set, mikor anno az Andrássyn csapatták. Alig vártam, h elmenjen, nagyon zavaró volt a fülemnek.
ápr. 30. 11:07
14/24 anonim válasza:
#13 Mert rendesen pörgetve pont az a frekvenciatartomány, mint a babasírás meg a mentőautó szirénája, amire alacsonyabb az ember hallásküszöbe, és hangosabbnak érzékeli.
ápr. 30. 11:13
15/24 anonim válasza:
Hajjaj de mennyit.. mondjuk az itthon épített szakági versenyautók a fasorban sincsenek mondjuk az 1960-1990 közti pályaautóihoz képest. :)
ápr. 30. 11:32
16/24 anonim válasza:
Hallottam már párat, ami valóban félelmetes és elképesztő volt az a dragster. Egy F1 vagy vadászkép meg sem közelíti azt. Olyan hangereje van, hogy a betonon pattog a 1,5 literes ásványvizes üveg 30m-re az autótól mikor túráztatják a motort. Mikor meg elindul, abban a 2 másodpercben amíg el nem távolodik legalább 1-200 m-re az "autó" egyszerűen nem látsz semmit, nem érzékeled a külvilágot mert felsűrűsödik körülötte a levegő a hangnyomástól.
ápr. 30. 12:15
17/24 anonim válasza:
Láttam már közelről sokféle autót, van amibe beleülnék simán, van amire azt mondom, hogy ha fizetnének sem. Régi bitang hangos F1-es autók de akár a nevelő kategóriás V8-asai is durvák voltak.
De mondjuk egy túraautó vagy GT autóba simán csapatnám egy Hungaroring szintű pályán ahol van hely bukni.
Amúgy nekem az F1 hangja nem hiányzik, TV-ben persze jó, de helyszínen 1,5 órán át hallgatni annyira már nem :D
ápr. 30. 14:31
18/24 anonim válasza:
Én inkább attól félek, hogy csomó embernek van bitang erős autója. Itt panelok között is szokta Mustang csapatni, egyszer egy Merci-t dobtak el majdnem előttem. Hasonló mint az F1 Safety Car. Odalépett neki a hülyegyerek, azonnal kitört a hátulja. Ha az elektronika nem fogja meg és nagyobb gázt ad akkor simán letarolta volna a villamosra várakozó 20-30 embert.
ápr. 30. 14:34
19/24 anonim válasza:
Amúgy meg kérdés, mi a versenyautó. Én voltam egyszer nézőként Lada rallyn, anyukám mondta, hogy ne álljak a kordonhoz túl közel. Első kanyarban az egyik versenyző bele is hajtott a tömegbe.
ápr. 30. 14:36
20/24 A kérdező kommentje:
Akkor lehet csak én vagyok rossz emberekkel körülvéve, de nem egy-két emberrel "vitatkoztam már össze" mivel szerintük a Forma 1 nem sport és azt ők is megtudnák, hogy mennek körbe-körbe egy pályán.
Voltam ralin is már, de a kérdés most inkább a Forma 1 és más hasonló kategóriáról szól.
A valóságban meg sokan tényleg a saját utcai autójukat sem tudják kordában tartani, nemhogy versenyautót vezetni, mégis az ilyeneknek a legnagyobb a szája sokszor.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!