Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Facebook társkeresőn mit...

Facebook társkeresőn mit jelent a barát funkció? Ha rámegyek a barátságra, akkor azokat hozza be akik kuldtek nekem már mosolygós fejet?

Figyelt kérdés
nov. 17. 08:25
 1/2 anonim válasza:
Ebben a funkcióban elvileg csak azokat dobja fel a rendszer, akik azt állították be maguknál, hogy barátkoznának, nem pedig társat keresnek. Bár ez az utóbbit sem zárja ki, sok a "hátulról jövő" típusú ember (pl. homokos pasi), akiről előbb-utóbb kiderül, hogy mit is ért "barátkozás" alatt.
nov. 17. 10:43
 2/2 anonim válasza:
1. Meg én azt tapasztaltam hogy hiába van barát funkció az ismerkedés fül alatt is vannak olyan nők akik csak barátkoznának.Úgy látszik nem a legélesebb kések a fiókban hogy nem látják hogy van külön fül a barátkozásra:D.
nov. 19. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!