Kinek mi a véleménye a társkereső oldalakról / facebook csoportokról?
Nekem a sok negatív mellett pozitív tapasztalatom is van. Ott találtam meg a jelenlegi párom, akivel már 7. éve vagyunk együtt. :)
Előtte nem jutottam el pasival addig, hogy találkozzunk.
Badoo társkereső volt
31 vagyok, most lett vege egy kapcsolatomnak, nekem is pokoli nehez, neten kb lehetetlennek erzem.
Kitartas, sosem szabad feladni!
Neten azért érződik lehetetlennek mert az alig átlagos lányoknak is elég érdekes elvárásaik vannak. Ugye a legjobb az hogy szinte mindenki elvárja az érdekes kezdeményezést,és hogy legyél mindíg szórakoztató,közben profiljuk üres,személyiség semmi,egy kerek mondatot alig bír kinyögni.
Eltűnni meg leginkább azért szoktak mert naponta tucatnyi új match és üzenet mellett egyszerűen elfelejtenek,vagy azonnal találnak érdekesebb palit
Én nagyjából egy éve kezdtem el használni az ilyen jellegű appokat/csoportokat. A sikerélmény egyenlő a nullával. Egy értelmes beszélgetést nem sikerült még felmutatni senkivel, pedig igyekeztem érdekesnek is tűnni (szerintem az vagyok). Kipróbáltam vagy 5-6 ún. társkereső appot,- plusz a face társkeresőt-, amik ugyanarra a kaptafára épülnek. Fizess elő, vegyél prémiumot, hogy egyáltalán meg tudd nézni, kinek tetszettél.
Ha sikerült is egy pár lánnyal chatelni ezidő alatt, többnyire a teljes érdektelenség volt a jellemző részükről. Mondanom se kell, személyes találkozó egy év alatt nem történt, míg ezeket használtam. Alapvetően azt tapasztalom én is, hogy egyik napról a másikra szeretnek eltűnni a lányok, akármilyen rendes is vagy hozzájuk. Ez már nem számít. Találnak egy érdekesebbet, párhuzamosan több pasival tartanak fenn beszélgetést. Sokszor szerintem elvárják, hogy szórakozdasd őket, közben ők semmi ilyet nem tudnak nyújtani az egyhangú, unalmas válaszaikkal. (Itt is megfigyelhetőek ilyen kérdések, hogy 'valaki fel tudná dobni a kedvem?'. Ha 18/L az illető , a férfiak már ugranak.
De gondolhatnátok, hogy biztos előnytelen a külsőm, ezért nem tetszem annyira a lányoknak. Pedig szerintem jól nézek ki, magas vagyok, sűrű arcszőrzettel (ápoltan), elégedett vagyok az arcommal és a testemmel. Nem változtatnék semmin. Szoktam edzeni, van egy csomó téma, ami érdekel, plusz egyéb hobbik.
Én nem keresek rosszul, van több kocsim is (amik nem tucat autók), mégse érdekelt még senkit.😀
Szóval én ezt az internetes vonalat nem erőltetném tovább, ha nem muszáj, viszont élőben még nem igazán próbálkoztam ezzel a szándékkal.
Nekem is rosszak a tapasztalataim, pedig több társkeresőt (Badoo, Randivonal, Fb, Tinder stb.) is kipróbáltam. Akinek élőben valamiért nincs lehetősége ismerkedni (pl. faluban él, vagy olyan munkahelyen dolgozik, ahol nincs kivel ismerkedni), akkor maradna a net, de az katasztrófa. Sok átlagos lányt, nőt megnéztem, megszíveztem, de alig-alig kaptam pozitív visszajelzést. Ha válaszoltak is az üzenetemre, leginkább akkor is csak tőmondatokban, gyakorlatilag nekem kellett volna folyamatosan témákat hoznom, aztán a többség el is tűnt. De 99%-ban még csak nem is reagáltak, pedig normális, érdeklődő üzeneteket írtam nekik, pl. a hobbijaikhoz igyekeztem kapcsolódni.
Az a baj, hogy az átlagos nők nagy része is teljesen elszállt magától, és azt képzeli, hogy neki alanyi jogon jár a tökéletes férfi. Sajnos hozzászoktak ahhoz, hogy mindenki őket ajnározza, nekik simpel, és ha a legapróbb hibát is felfedezni vélik benned, máris dobnak, hiszen tudják, hogy rajtad kívül még ezren állnak náluk sorba. Illetve van egy jelentős réteg, akik nem társkeresés okán mennek fel ilyen helyekre, hanem csak magukat mutogatják, vagy követőket gyűjtögetnek a közösségi oldalaikra. Akinek viszont élőben nincs lehetősége ismerkedni, az a netre kényszerülne, viszont ott is lehetetlen, így aztán a kör bezárult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!