Kinek mi a véleménye a társkereső oldalakról / facebook csoportokról?
Én fent vagyok már kb. 10 éve jópár társkereső oldalon, de az évek alatt semmi sikerélmény nem volt.
36 éves vagyok, van saját lakásom, több lakótelepi garázst vettem befektetésnek. Öröklök egy szintes házat, egy panelt, és ki tudja, hány m forintot.
Nem vagyok magas, de nem tartanak rondának. Van autóm, és nem is tucatautó.
Vannak hobbijaim, rengetegen ismernek. De a társkeresőkön a választék:
A 40 felettiek vagy elváltak, gyerekkel, hitellel, nyomozgató exférjjel, vagy tipikus macskás nők, akik vágynának azért a másik félre. Amúgy értelmesebbek!
A 30 és 40 év közöttiek nagy része full agyhalott, akik egy mondatoit nem tudnak kinyögni, egyébként nagyon beképzeltek. Aki agyailag ott vannak, azok egyetemi végzettségűek, és jól lenéznek engem, mint gyári munkást.
Valamint vannak a 160 centis és 120 kilós nők halomra, akik hát ja....
A 30 év alattiak nagy része beképzelt, és csak unaloműzésből jár fel ilyen oldalakra. 1 értelmes mondatot nem tudnak írni.
A 30 felettiek
A facebook csoportok vitathatatlanul a legkeményebbek, kizárólag debilekkel, valódi fogyatékosokkal, nyugdíjasokkal, egy-két unatkozó tinivel, alkoholista középkorú férfiakkal, kemény profilfotókat készítő 60 év feletti férfiakkal. Némelyik még normális is, sajnálom is őket, hogy pont itt keresnek akárkit is.
Normális nőt én ott kb. 200 emberből, ha 1-et találtam.
A posztok fele vírus, kamu hirdetés, és nyugdíjas papák írogatnak alá, mint valami elmegyógyintézetben. Néha benézek röhögni, vagy szörnyülködni, hogy sajnos mindenki odafér az internethez, de nem jönnek rá, hogy kamu képek alá írogatnak, kb. ilyen formán: szép vagy, beszélgetünk?, csók szépségem, gyönyörű vagy, legyél az enyém. :D
36/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!