Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Kinek mi a véleménye a társker...

Kinek mi a véleménye a társkereső oldalakról / facebook csoportokról?

Figyelt kérdés
Ami számomra érthetetlen, hogy vannak egyezések és mikor írok a másik félnek,(nem mizu és társai) akkor jobb esetben ha válaszol ilyen pár szavas válaszokat kapok és néha az egész olyan egyoldalúnak érződik részemről, beszélünk az elképzeléseinkről, a szabadidőben kedvelt tevékenységekről, néha jónak is tűnik aztán csak úgy eltűnnek. Ha pedig találkozás van volt olyan hogy a megbeszélt napon nem írt csak este + olyan is volt hogy utaztam 2+ órát és elvoltunk vett a kajámból is el beszélgettünk aztán ahogy elköszöntünk később írta is hogy jól érezte magát és 1-2 nap után eltűnt szó nélkül még csak meg sem indokolta mi a baj.. + ott vannak azok az egyezések akiknek kb bármit írhatnék véletlen sem válaszolnak.. Ennyire számítana a kereset + az elért dolog, tényleg alap lenne a kocsi? lassan 30 leszek és nemsokkal több mint minimálbért keresek segédmunkásként, időm végülis szinte csak hétvégén van de én mindig is igyekeztem a másik fél kedvében járni, valahogy régen mintha könnyebb lett volna, több kapcsolatom is volt (másfél év volt a leghosszabb) és mostanában olyan esélytelennek érzem ezt az egész dolgot bármennyire is szeretném. Személyesen szintén szinte lehetetlen, ritkán elnézek bulizni, de úgy azt tapasztaltam, hogy rengeteg fiatal van aki nem is biztos hogy 18 megvan de közbe kinéz 20nak és ha leszólítod és nem vagy szimpatikus a barátnői előtt megaláz és elveszi az ember kedvét az egésztől. Az igaz, hogy van 1 kis + rajtam meg elől kicsit ritkult a hajam sajnos, de nincsenek pattanásaim szerintem nálam sokkal hátrányosabb kinézetű emberek is lehetnek akik közül volt is úgy, hogy láttam valakivel. Nektek mi a véleményetek erről? Ti hogy ismerkednétek/ismerkedtek?
okt. 18. 20:37
1 2
 11/15 anonim válasza:
Sziasztok! Most kezdtem az ilyenekbe belemenni. Egylőre csak a Párom.hu-ról tudok nyilatkozni. Szerintem, a szép női profilok mind átverés és a pénzhúzásra vannak kitalálva. Feltrettem is a külön kérdést ebben a témában.
okt. 30. 08:34
 12/15 anonim válasza:

Én fent vagyok már kb. 10 éve jópár társkereső oldalon, de az évek alatt semmi sikerélmény nem volt.

36 éves vagyok, van saját lakásom, több lakótelepi garázst vettem befektetésnek. Öröklök egy szintes házat, egy panelt, és ki tudja, hány m forintot.

Nem vagyok magas, de nem tartanak rondának. Van autóm, és nem is tucatautó.

Vannak hobbijaim, rengetegen ismernek. De a társkeresőkön a választék:

A 40 felettiek vagy elváltak, gyerekkel, hitellel, nyomozgató exférjjel, vagy tipikus macskás nők, akik vágynának azért a másik félre. Amúgy értelmesebbek!

A 30 és 40 év közöttiek nagy része full agyhalott, akik egy mondatoit nem tudnak kinyögni, egyébként nagyon beképzeltek. Aki agyailag ott vannak, azok egyetemi végzettségűek, és jól lenéznek engem, mint gyári munkást.

Valamint vannak a 160 centis és 120 kilós nők halomra, akik hát ja....

A 30 év alattiak nagy része beképzelt, és csak unaloműzésből jár fel ilyen oldalakra. 1 értelmes mondatot nem tudnak írni.

A 30 felettiek

okt. 30. 19:38
 13/15 anonim válasza:
Elitedate.hu "komoly"-nak pozíciónálják magukat, de a havi nyolc ezer semmiért kicsit sok. Nagyon gyér az adatbázisuk (lehet, szubjektív). Parom.hu - ha szép lányt látsz, az 99% kamu profil - nincs értelme befizetni. Randivonal - jó az adatbázis, kb egy héten belül válaszolt is egy lány, de aztán eltünt. Lehet, ő is egy bot. Meglátjuk...
okt. 31. 01:27
 14/15 anonim válasza:

A facebook csoportok vitathatatlanul a legkeményebbek, kizárólag debilekkel, valódi fogyatékosokkal, nyugdíjasokkal, egy-két unatkozó tinivel, alkoholista középkorú férfiakkal, kemény profilfotókat készítő 60 év feletti férfiakkal. Némelyik még normális is, sajnálom is őket, hogy pont itt keresnek akárkit is.

Normális nőt én ott kb. 200 emberből, ha 1-et találtam.

A posztok fele vírus, kamu hirdetés, és nyugdíjas papák írogatnak alá, mint valami elmegyógyintézetben. Néha benézek röhögni, vagy szörnyülködni, hogy sajnos mindenki odafér az internethez, de nem jönnek rá, hogy kamu képek alá írogatnak, kb. ilyen formán: szép vagy, beszélgetünk?, csók szépségem, gyönyörű vagy, legyél az enyém. :D

36/F

nov. 1. 06:49
 15/15 anonim válasza:
A képlet nagyon egyszerű: egy átlagos nő nem szorul rá a netes ismerkedésre, kivéve ha valami 100 fős faluban lakik, és nincs a környékén semmilyen ismerkedési lehetőség. Egyébként viszont egy átlagos nő a való életben is valószínűleg kap figyelmet, bókokat, közeledést, csak mivel ezek nem a szőke hercegtől jönnek, ezért sok a női picsogás, hogy "rám senki sem figyel fel", "minden pasi disznó, mert csak a cicababák kellenek nekik" és társaik. A társkeresőn lévő nők közül szerintem csak a csúnyábbak/kövérebbek gondolják komolyan a dolgot, a többiekkel semmire sem mész. Vagy bezárkóznak a saját világukba és a komfortzónájukba, vagy csak figyelemre/hízelgésre vágynak, vagy csak unatkoznak, vagy teljesen irreálisak az elképzeléseik. Már az is nagy szó, ha egyáltalán matched van, és még ritkább az, ha be is indul egy beszélgetés (jobb esetben kölcsönös érdeklődéssel a háttérben, rosszabb esetben neked kellene szórakoztatnod a csajt). Aztán esetleg eljuttok valameddig, majd lepattintanak/eltűnnek, és kezdheted elölről az egészet, újra és újra jöhet a "mivel foglalkozol, milyen hobbijaid vannak stb." típusú beszélgetés, már ha egyáltalán eljutsz odáig. A végeredmény pedig rengeteg kudarcélmény, önbizalomvesztés, kidobott pénz, feleslegesen lefutott kör.
nov. 1. 10:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!