Volt már, hogy ismerkedtél vagy összebarátkoztál egy buszsofőrrel, eladóval, futárral stb., és a magánéletben nem olyan volt, mint amilyennek megismerted? Hogy történt, és hogy érintett?
Figyelt kérdés
okt. 29. 08:37
1/10 anonim válasza:
Miért pont buszsofőr, eladó vagy futár? Ezeknek annyi köze egymáshoz mint pl. egy cirkuszigazgatónak!?
okt. 29. 08:42
2/10 A kérdező kommentje:
1: Mert asz ilyen emberek vannak kapcsolatban idegenekkel. Amúgy a kérdésre is válaszolsz, vagy csak kötözködni jöttél?
okt. 29. 08:59
3/10 anonim válasza:
Hát, sajnos csak villamosvezetővel, trolibusz jegykezelővel és fagylaltárussal barátkoztam össze. Ezekkel is csak azért mert idegenek voltak.
okt. 29. 09:03
4/10 anonim válasza:
Hát nem tudom igazán értelmezni a kérdést, hogy nem olyan volt, mint amilyennek megismertem... De hát nyilván nem olyan senki a magánéletben, mint munka közben...
Amúgy apukám buszsofőr volt, neki volt egy szintén buszsofőr haverja, nagyon aranyos bácsi volt a magánéletben, a buszon meg hát buszsofőr, tette a dolgát.
okt. 29. 09:49
5/10 A kérdező kommentje:
4: Tudod, ha pl. úgy ismered meg, hogy segítőkész, aranyos, amikor mint ügyfél találkozol vele, aztán barátkoztok, és szabadidejében meg önző meg nem lehet rá számítani.
okt. 29. 10:28
6/10 anonim válasza:
Én ősszejötem egy busofőrrel, aki eladónak hazutta magát, de kőszbe futár volt. Hazúdot és még butta is volt az nem tecet benn.
okt. 29. 10:43
7/10 anonim válasza:
Senki sem olyan mint amilyennek megismered. Akár hivatalos ismeretség akár baráti körön keresztül. De még kapcsolatban sem.
okt. 29. 11:29
8/10 A kérdező kommentje:
7: Ebben tényleg lehet valami, de azért szomorú.
okt. 29. 12:28
9/10 anonim válasza:
Egy buszsofőr az egyik legjobb barátom, részben miatta is mentem el a volánhoz dolgozni.
Még óvodásként kezdtem el vele utazni 25 évvel később is jóban vagyunk. Szóval nem negatív tapasztalat 🙂
okt. 29. 15:28
10/10 A kérdező kommentje:
9: Na ez jó, örülök, hogy vannak pozitív példák is! :o)
okt. 29. 15:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!