Húgyúti fertőzésnél mennyi ideig (illetve hány db) Sumetrolim-ot kell bevenni? 2 kereszt genny és vér is volt a vizeletbe… Csak a húgyhólyagig terjedt a fertőzés . Nem volt vese érintettség.
2 egész doboz gyógyszert felírt az orvos , én ezt sokallom. Elkezdtem úgy szedni ahogy a beteg tájékoztatón van (2x2/nap) de szed ültem tőle. (Nem emlékszem mit mondott az orvos a szedéséről) Most napi 2-t szedek illetve 3 megivós valamit kaptam az mar elfogyott.
Tünetem nincs viszont nem akarom h nem szedem elég ideig és baj legyen de azt sem h túl gyógyszerezem magam. Orvost Bem kérdezem mert ő bármennyi gyógyszerre azt mondja szedjem.
Mindenképp úgy szedd ahogy az orvos mondja. Hisz az hozzád és az állapotodhoz van igazítva.
A betegtájékoztatón is ag ajánlás arra vonatkozik hogy mennyit vegyél be ha az orvos nem mond semmit
Ez egy antibiotikum, nagyon nem kene azzal szorakozni, hogy most hol szeded hol nem, annak semmi ertelme.
Fel kene hivni az orvost es megkerdezni, hogy kene szedni es hanyat.
Gratulálok! Elkezdted a rezisztens bacikat tenyészteni az aluldozírozással.
A sumetrolimhoz sok folyadékot kell inni.
Ha két doboznyit írt, akkor öt napnál hosszabb szedést mondhatott. Figyeltél rá? Egy hét volt vagy tíz nap?
Az egy hét, az egy doboz plusz nyolc szem. A patikában a dobozt tilos bontani, ezért kellbkettőt írni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!