Glamour napok előtt az érintett boltok mennyivel szokták felvinni az árakat?
Figyelt kérdés
szept. 30. 12:31
1/7 anonim válasza:
Nagyjából annyival,amennyit engednek,de van akik semmivel,mert akciókor felárazzák és aláírják az akciós(eredeti) árat. Ez Magyarország. Külföldön vettem már 70,80 % al leakciózottakat is (Anglia)
2/7 anonim válasza:
Nem szokták. Én mindig olyat veszek, amiről tudom, mennyi az ára mindig, és nem viszik fel. Ettől függetlenül nem éri meg, de nem visizk fel.
3/7 anonim válasza:
Nem tudok mindenről nyilatkozni, de azokon a helyeken, ahol szoktam ilyenkor vásárolni, nem szokták. Viszont nincsenek is olyan extra magas kedvezmények. Ha valaki figyeli az akciókat, kupon nélkül is ki lehet fogni ilyen árakat (néha akár jobbat is). Én csak azért szeretem a glamour-napokat, mert ilyenkor egyben meg tudom vásárolni akciósan a drogáriából kellő dolgokat a mosogatószertől a fogkrémig és utána fél évig nem is kell vele foglalkoznom. Nekem ezért megéri.
4/7 Metionin válasza:
Drogériákban szoktam ilyenkor vásárolni, ott nem viszik fel. Ugyanazokat a termékeket veszem, mint általában és tudom, hogy mennyibe kerülnek alapból.
6/7 anonim válasza:
2021-ben glaouroztam utoljára, akkor a konyhafelújításhoz a gépeket akartuk megvenni. Előtte voltunk a mediában, körbenézni, felírtuk az árakat. Minden drágább lett, így a kuponnal sem spóroltunk annyit, mint ha egy hónappal korábban vettünk volna mindent.
7/7 anonim válasza:
Nem ismerem annyira a rendszert, én is ilyenkor a dorgériás kedvezményekkel élek, most az év végig való mennyiséget rendeltem be a Rossmannban, alapvető szépségáplási, tisztasági termékekből. A 21.000 Ft-os kosárérték mellett, 14.000 Ft fizettem. Nyílván nincs ingyen, de jó érzés spórolni, ha amúgy is olyan dolgokról van szó, amit muszáj lenne megvenned. Erre ajánlom mindenkinek, más boltoknál viszont előfordulhat, hogy felviszik az árakat. A Spar, Rossmann és EcoFamily kuponok viszont emiatt jók és hasznosak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!