Kozmetikushoz vagy témában érintetthez szól a kérdés: gyantacsíkot javasolt használni házilag fanszőrzet eltávolítására? (25/F)
Ha igen, miért nem? :D
Sosem gyantáztam még magamat, mások sem engem, és kipróbálnám magamon odalent, viszont nem akarok túlzottan bajlódni melegítéssel, meg ilyenekkel.
Meg lehet csinálni hideggyantával is, de azért erősen függ attól is, hogy mennyire erős és sűrű a szőr.
Trimmeld le előtte szakállnyíróval 15-20 mm körülire, ne a csubakka bozontra próbáld.
Én nem vagyok kozmetikus, csak évek óta gyanázom magam otthon.
De a helyedben nem használnék hideggyabta csíkot intim területre (amúgy sehova se, mert pénzkidobás) mert sokkal jobban fáj, mint egy poharas vagy cukorgyanta használata. Plusz nem is biztos, hogy kiszedi rendesen a szőrt, mert ezeket a hideggyanta csíkokat nem erre találták ki.
#6: és ha abból indulok ki, hogy ha csipesszel kiszedem, az számomra vállalható fájdalom, csak extrém lassú? :D De értem, akkor lényeg, hogy ezeket a csíkokat nem erre találták ki...
Hát lehet ráveszem majd magamat egyszer a mikrós cukorgyantás megoldásra, de kizárt, hogy hosszútávon képes lennék ilyennel pöcsölni :D
Szerintem inkább menj el egy kozmetikushoz aki ilyet csinál.
Én is járok havonta. Megcsinálja és nincs vele gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!