Ismerkedés online?
Figyelt kérdés
Kizárólag neten, névnélkül ki mennyire próbálta és vált be neki? Értem én, hogy tovább is beszélgettetek, sokáig tartott?okt. 9. 14:08
1/7 A kérdező kommentje:
(Kapcsolatban élők)
okt. 9. 14:11
2/7 anonim válasza:
Nekem nagyon bejött a dolog.
Volt beszélgetőtárs, akivel évekig ment a diskurzus, és nem kis örömömre a közös témáinkon kívül erotikus szálak is voltak a beszélgetéseinkben.
okt. 9. 15:36
3/7 anonim válasza:
Volt több ilyen is. Egészen véletlen alakult így. Volt több hónapos és több éves is, azonos és ellentétes neművel is.
okt. 9. 16:18
4/7 anonim válasza:
Volt régen egy hosszabb távú beszélgetésem egy jóval fiatalabb nővel,sajnos ez elmúlt. Azóta huzamosabb ideig senkivel nem beszéltem. F
okt. 9. 16:55
5/7 Kedves Vezető válasza:
Régebben ment, az aranyásók ,insta like vadász csajok korszaka előtt.
okt. 9. 19:16
6/7 anonim válasza:
Működik az, ha úgy állsz hozzá. Meg persze az adott hely chat szabályzata is kifejezetten tiltja egymást személyes adatainak megosztását, illetve az erre való rákérdezést, az igazi neved és a korod is beleértve, amit AI alapú szűrő mindenáron megpróbál megakadályozni (nem mindig sikerül, de akinek van egy kis esze nem válaszol rá). Előre megadott szavakból generált nevekev vagyunk fent, tényleg nem tudunk semmit sem egymásról.
okt. 9. 23:44
7/7 anonim válasza:
Volt több alkalom is. Volt fél éves levelezés, és volt több éves is.
Volt.
okt. 12. 15:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!