Van olyan aki online barátkozott össze valakivel, akivel sokáig megmaradt a baráti viszony?
Ismeretségi körben vagy akár saját tapasztalat is jöhet.
Ha van vagy volt ilyen, mennyi ideig tartott?
Igen van :D
Két és fél éve ismerem az egyik legjobb barátom erről az oldalról.
A többség eltűnik pár levélváltás után.
Egy kamaszlánnyal beszélgettem kb. 3 évig, sajnos ő lenémított.
Van egy korombeli nő, vele már tíz éve levelezünk :)
Páromat is mmo-ból ismerem, évekig barátok voltunk, mielőtt összejöttünk. 2010-ben indult. De az egyik legkedvesebb barátnőmet is online ismertem meg egy kattintgatós játékban, ennek is legalább tíz éve.
Kamaszként is a legjobb barátnőim netről voltak (akkoriban még msn-en toltuk, jajdeöregvagyok), az egyikükkel még együtt is laktunk egy évig egyetemistaként, de aztán az élez elsodort egymástól. Egyikük még ismerős fészen, de már nemigen beszélünk.
Négy éve egy nagyon értelmes,kulturált sráccal ismerkedtem meg itt. Több személyes találkozás, sok közös idő is volt,de a tanulmányai miatt az élete megváltozott és így elköszönéssel véget ért a barátságunk.
Sajnos azóta sem tudtam barátot találni, mert tény és való,hogy eltűnnek pár levél után.
F/ Bp
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!