Zárkózott 21 éves srác vagyok, van kedve valakinek beszélgetni?
Sziasztok!
Nincs sok barátom, és azokkal sincs olyan sok közös érdeklődési körünk. Igazából olyan magamnakvaló vagyok, többnyire szeretek játszani, animét/sorit nézni, társasozni, de szívesen megismernék új embereket is, akikkel néha-néha el lehet beszélgetni, játszani, új érdeklődési körök után nézni, stb. Viszont mivel zárkózott vagyok, és nem szeretek bulizni, így online közösségekben próbálkozom, mint itt vagy akár dc-n. Kérlek, csak akkor írj, ha érdeklődő vagy a másik felé. Semmi értelme annak, ha csak az egyik fél vesz részt a beszélgetésben. Leginkább 18-24 közötti embereket keresek mindkét nemből, de engem nem zavar ha egy kicsit idősebb/fiatalabb vagy, amíg normálisan el tudunk beszélgetni.
Hali
Nekem lenne, 24 éves srác vagyok, szívesen is.erek meg új embereket és beszélgetek bármilyen témáról.
Irj
21 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!