Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Van kedved együtt fotózni,...

Van kedved együtt fotózni, túrázni?21f

Figyelt kérdés

21 éves férfi vagyok. Az egyetemmel most végeztem, de már egy ideje dolgozok is mellette. Egyébként helyileg többnyire Debrecenben.

Szóval barátokat keresek, akikkel együtt tudom űzni a hobbijaimat, vagy in general együtt lógni. A legújabb hobbijam a fotózás és a túrázás, nagyon szívesen csinálnám őket együtt valaki hasonló érdeklődési körűvel. Vannak egyetemista és melós haveri körjeim is, szóval többféle közegbe is jól betudok illeszkedni.

Szóval ha érdekel majd írj rám B)

aug. 30. 09:59
 1/5 A kérdező kommentje:
Egyébként tudom hogy a gykt nem ilyen posztokra találtak xd, esetleg tudtok valamilyen direkt barát kereső, hobbitárs kereső platformot?🤔
aug. 30. 10:01
 2/5 anonim válasza:

Szevasz melós vagyok én is. Lajos 53.

Én is nagyon szeretem a természetet és gyakran szoktam kint különböző naturalista képeket csinálni magamról. Debrecen mellet lakok, ha esetleg érdekel kimehetnénk együtt és lőhetnél rólam pár jobban sikerült képet, vagy ilyen aktfotó jellegű sorozatban is benne lennék. Fennmaradó időbe meg lehetne sátrazni, napozni, vagy csak leülhetnénk egymás mellé. Te amúgy milyen filtert használsz, ha ezt szabad megkérdeznem?

aug. 31. 03:56
 3/5 anonim válasza:
FB-on túra -és fotócsoportok, v. turatars pont com oldal, ott fellehet a hobbit is tüntetni.
aug. 31. 16:25
 4/5 anonim válasza:
Milyen egyetem az amit 21 evesen el lehet vegezni?
szept. 1. 08:41
 5/5 anonim válasza:
Szia, fotózás-túrázás engem is érdekel, de budapesti vagyok. 24/N
szept. 30. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!