Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Van egy barátom, pszichés...

Van egy barátom, pszichés gondokkal küszködik mint én. Az anyukája meghívott engem is velük együtt Burger Kingbe, cukrászdába moziba. Egy illetőtől rögtön megkaptam hogy ez élősködés. Ugye nem az?

Figyelt kérdés
Pedig én mondtam hogy igazán nem kellene, de ők nem fogadják el a meghívást. Miért kell a másikat megszólni amikor nekem ez egy örömforrástól volt?
aug. 17. 20:49
 1/4 anonim ***** válasza:
Ez az illető (is) valami (nálatok súlyosabb) mentális beteg gondolom. Teljesen normális dolog meghívásokat elfogadni.
aug. 17. 20:52
 2/4 anonim válasza:

Manapság nagyon nehéz élni, mentálisan le akarják húzni egymást az emberek. Talán attól félnek, hogy ők lesznek a legrosszabb passzban.

És emiatt másokat akarnak lehúzni.

Az elmúlt 80 évet számítva napjainkban a legrosszabb élni. Mert a morál és empátia nagyon sokat esett. Nagy a stressz és a kilátástalanság emiatt az emberek többsége mentálisan elcsheszett.

aug. 17. 21:00
 3/4 anonim ***** válasza:

"Egy illetőtől rögtön megkaptam hogy ez élősködés."

Természetesen nem az.

De miért tudja ez a rosszindulatú ismerősöd ezt a meghívást? Nem kell fűnek-fának elújságolni, ha ér valami jó, mert rengeteg az irigy ember.

Akinek nincsen pszichés problémája, az megmondta volna ennek az alaknak, hogy kinyalhatja a s..ggét.

aug. 17. 21:13
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha próbáltad viszonozni (csak épp nem hagyták), akkor nem az
aug. 30. 10:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!