Együtt mentek táborba, mégsem egymással vannak?
Nos, a húgom egy barátnőjével elment ilyen napközis táborba. A csajt legjobb barátnőjének tartja, visszafelé ez biztos nem így van. Nos, ma este sírt nekem a húgom, hogy a barátnője mindig csak az egyik felügyelő csajjal (20 éves, alattam járt a suliba) beszélget, egész nap csak rajta lóg.
Ma sírt nekem a húgom, hogy nem akar többet menni, mert magányosnak érzi magát. Mondtam neki, hogy bírja ki ezt a három napot már, ha már kifizettük a tábort. A nála kisebb gyerekek amúgy rajta lógnak, egész nap körbezsongják, amivel nincs is baja, csak az ugye nem ugyanaz, mint amikor meghívta a barátnő.
Valami tipp, hogy mivel motiváljam?
Igazából velem kb ugyanez volt régebben, mindig hívott nyári ottalvós táborra egy barátnőm az osztályból, de mind a hét nap alatt leszart és másik osztálytársakkal ment, én meg már kimaradtam a körből és akárhányadik kerék lettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!