Megfigyeltétek, hogy az átlag emberek a szépeknek nyalnak, egymással normálisak befogadók, de a csúnyább embereknek pokollá teszik az életüket?
2
Esetleg bizonyíték?
3
De nem mindig direkt bántás. Ez tényleg csak az estrém bunkók esetében van így.
Non-verbális jelek többnyire. Vagy “elfelejtenek”, kihagynak dolgokból többnyire. Nem kérdezik a véleményed ha meg elmondod akkor visszakérdeznek, hogy ki kérte a véleményed?
Tehát ilyen csiki csuki 22-es csapdája állapot miből nincs kiút.
Neked kéne bizonyítanod az állításod, ha már bizonyítasz valamit.
"nem kérdezik a véleményed ha meg elmondod akkor visszakérdeznek, hogy ki kérte a véleményed"
Na ez egy nagyon szörnyű működési mechanizmus. Ha kéretlenül mondasz véleményt. Illik megkérdezni minden esetben, hogy elmondhatod-e. Mert ugyan szólásszabadság van és jogod van a véleményedhez, de a másik dologról sokan elfelejtkeznek. A kötelességről. Hogy kötelességed úg és akkor mondani, ha az építő.
Példa. Befestem a hajam barnáról szőkére. Jönnek az emberek, hogy hát a barna jobb volt. Na most őszintén, ezzel én mit kezdek? Semmit. Az az ő véleménye, nekem semmi dolgom vele. Plusz borzasztóan aláássa az ember önbizalmát. Ha valaki négyszemközt odajön, hogy elmondhatja-e ezzel kapcsolatban a véleményét, legyen már az én döntésem, hogy érdekel-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!