Van egy idősebb házaspár akikkel munkatársak vagyunk, nagyon kedvelnek engem, és jól kijövünk egymással, pedig több mint 20 év van köztünk, mitől lehet ez? 31f
Érdekes hogy sokkal jobban összetartanak velem, mint a korosztályombeliek.
Mondták már így viccesen, hogy fogadott fiuk vagyok, meg ilyesmi. Állandóan hívnak engem, ha nem találkozunk aznap stb.
Az mitől lehet hogy ennyire kedvelnek, és hogy szinte már a fiúkként kezelnek. Még sosem volt ilyen, legalábbis nem tapsztaltam ilyen formában.
Valószínü hogy a gondolkodásunk nagyon hasonló, azért tettem fel a kérdést, hogy hátha valaki volt már hasonló szituációban.
Voltam, de ez a gyerekeként kezel mindig zátonyra fut. Sosem fog a gyerekeként kezelni, csak éppen a barátság fura szó lenne erre, és korodnál fogva rámondja, hogy fogadott fiam, vagy bármi mást.
Lényeg az hogy jóban vagytok, nem kell ezt címkézni. Ha egy korosztály lennétek, fel sem merülne ez a családba fogadósdi, csak így, hogy nagy a korkülönbség, mert a barátság fura szó erre. Nincs jelentősége.
45-50 közöttiek vagyunk a parunkkal, nekünk is főleg a fiatalabbakkal sikerül jobban a barátkozás.
Mi is rácsodalkozunk mostmár, de előbbiekben észre sem vettük.
Persze vannak korunkbeli barátaink is, régi barátságok.
De új baratságot valahogy mindig 30-as, esetleg huszas korúakkal kötünk,de mondom, nem nézzük a korát. Egyszerűen csak így alakul, nem tudom, miért.
A huszoneves baratunkat volt, hogy fiamoztuk, de ez csak viccelődés a korkülönbséggel.
Vannak gyerekeink, szóval nem komoly a fiamozás, es ritka.
Egyaltalan nem pátyolgatós a sztori, hanem baratság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!