Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Van egy idősebb házaspár...

Van egy idősebb házaspár akikkel munkatársak vagyunk, nagyon kedvelnek engem, és jól kijövünk egymással, pedig több mint 20 év van köztünk, mitől lehet ez? 31f

Figyelt kérdés

Érdekes hogy sokkal jobban összetartanak velem, mint a korosztályombeliek.

Mondták már így viccesen, hogy fogadott fiuk vagyok, meg ilyesmi. Állandóan hívnak engem, ha nem találkozunk aznap stb.

2022. dec. 14. 21:07
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Szimpatikus vagy nekik. Egyszerűen csak ennyi. :) Biztos kedves vagy velük, tisztelettudó, érdeklődő, nyitott az ő gondolkodásmódjukra, ötleteikre, meghallgatod őket, jó társaság, kellemes és figyelmes beszélgetőpartner vagy a számukra stb. Ez szimpátiát vált ki bennük, ezért kedvelnek és ezt ki is mutatják feléd.

Egyébként engem is nagyon kedvel a nyugdíjas korosztály, az idősebb "bácsik és nénik". A saját korosztályommal sincs semmi gondom, de az idősebbek teljesen odáig vannak értem. Azok miatt, amiket fent említettem. Szeretek velük beszélgetni, szeretem meghallgatni a történeteiket, imádom amikor a régi időkről mesélnek, amikor még minden máshogy volt mint manapság, szeretem a személyes történeteiket, az emlékeiket. Mindig udvarias, tisztelettudó és figyelmes vagyok velük, ettől ilyen "kedves unoka" feelingem van, amit általában nagyon szeret bennem az idősebb generáció. :) Vannak ilyen "nagyi kedvence" típusú fiatalok, lehet hogy te is ilyen típus vagy.

2022. dec. 15. 10:39
 12/12 A kérdező kommentje:
9-es van gyerekük. 11-es lehet én is ilyen nagyi kedvence típusú vagyok, jó volt a kapcsolatom a nagyszüleimmel is míg éltek.
2022. dec. 15. 12:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!