Dolgoznál együtt a barátoddal, vagy volt-e már ilyen, változtatott-e ez a barátságotokon?
Figyelt kérdés
jún. 5. 20:19
1/7 anonim válasza:
Volt. Változott. Soha többet.
Fordítva viszont okés, munkahelyen barátot szerezni, ez nekem bejött.
2/7 anonim válasza:
Igen, idő közben kiderült hogy egy hazug kóklet, és átcseszett több millió forinttal, amit végül perrel tudtam kiszedni a cégből. Soha többet ilyesmi.
3/7 anonim válasza:
Igen, az első 2 munkahelyünkre együtt mentünk, csak javított a "kapcsolatunkon"
5/7 anonim válasza:
Soha nem tennék ilyet. Üzletben nincs barátság. Előbb-utóbb lesznek konfliktusok, amit kevesen tudnak úgy tálalni, hogy azzal ne csorbuljon a barátság.
6/7 anonim válasza:
Dolgoztam, én szóltam neki, hogy jelentkezzen hozzánk, mert lesz üresedés. A barátságon nem változtatott, max annyit, hogy többet találkoztunk. Más kérdés, hogy azóta már nem vagyunk barátok, de ennek a munkához nem volt köze, meg már amúgy sem dolgozik ott egyikünk sem.
7/7 A kérdező kommentje:
Én most vagyok ebben a helyzetben, egy másik barátomnak bevállaltam, hogy segítek ezzel a haverommal, de mindig csak húzza az időt, hívogatnom kell, hogy miért nem ment el, hozta el, csinálta meg stb.
Persze a másik barátom meg tőlem kérdezgeti, hogy miért nem haladunk, nagyon kellemetlen. Nem gondoltam volna ezt a haveromról.
jún. 6. 09:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!