Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Vannak köztetek ENTP-k?

Vannak köztetek ENTP-k?

Figyelt kérdés

Haverkodós-barátkozós kérdés, rövid távú beszélgetéshez, mivel szocializálódós kedvemben vagyok és magamon kívül egy db ENTP-t ismerek, úgyhogy szívesen megismernék pár másik embert is ebből a szem. típusból.

(Elöljáróban fontosnak tartom leírni, hogy nyilván nem gondolom, hogy egy embert ez alapján kell megítélni, nem is teszem, csupán beszélgetni támadt kedvem valakivel, aki ebbe a típusba tartozik.)

Én egyébként ENTP vagyok, 6w7 és kolerikus-flegmatikus.

aug. 28. 20:31
1 2
 11/18 anonim válasza:

Ettől most különlegesnek érzed magad vagy miért írtad ki? Nem értem, miben vagy más, mint a többi 8 Milliárd ember. Ugyanúgy lehetsz gonosz és aranyos is, mint bárki más. Attól, hogy betűket meg kategóriákat aggatsz magadra, nem leszel több vagy jobb.

Ez olyan, mint a szexualitás, már összeszámolni sem lehet, hányféle van, aztán a lényeg mindössze annyi, hogy ki jobban, ki kevésbé szereti a f**zt. :D

aug. 30. 15:33
 12/18 anonim válasza:
11. Amúgy ja! Én sem értem, mi a probléma a 6485-ik személyiségtípusos kérdés alá kommentelt 6485-ik "unalmas betűjáték viccel". A kettő kb. pont egy lapon van. A kérdésben pont annyi eredetiség van, mint az én DK-s poénomban.
aug. 30. 15:36
 13/18 A kérdező kommentje:

Nem vagyok különleges, sem más mint mások. Azért írtam ki mert beszélgetni akartam olyan emberekkel akiket érdekel szintén az MBTI, arra nem számítottam, hogy tele lesz spamelve az üzenet.

De most tényleg, ha nem tudsz érdemben hozzászólni akkor minek szemetelsz ide? Visszakérdeznék, te különlegesnek érzed most magad? Megmondtad a magadét az idiótának akit éppenséggel pont érdekel valami ami téged nem. Látatlanban én is tudok véleményt alkotni rólad, csak fölösleges vitákat generálsz és semmi végeredménye nem lesz.

A hülyeségeidet tartsd meg magadnak vagy közöld azzal akit érdekel.

Ha értelmes hangnemben is hajlandó vagy vitázni akár eszmét cserélni, arra nyitott vagyok.

aug. 30. 16:01
 14/18 anonim válasza:
13. Kösz, nem! Én olyan emberekkel szeretek beszélgetni, akik képesek lazára venni, nem megsértődni 1 poénon, amit ő ezerszer hallott, én meg most találom ki. Te kezdted a beszólogatást, ezzel felesleges akadályt gördítettél a beszélgetés elé, én meg ezeket nem fogom folyamatosan kerülgetni meg azon rágni a körmeimet, hogy most mire fogsz legközelebb megjegyzést tenni. Nyitottság nélkül nehéz ismerkedni. Bár, ez részben megmagyarázza, miért itt keresgélsz...
aug. 30. 16:54
 15/18 A kérdező kommentje:

Ha tippelnem kéne, te vagy a 7-9-12.

A tisztánlátás végett, az előző kommentem nem a tiédre szólt, annyira nem értékeltem a viccet, de ez van, a személyeddel semmi bajom, lévén nem ismerlek.

(Én éreztem a vicced mögött egy "Még egy idióta aki ebben a témában rak ki kérdést"-fennhangot, amennyiben nem volt, elnézést kérek, jogos amit mondasz. Amennyiben meg volt, akkor viszont a beszólogatást nem én kezdtem.)

Az előző kommentem az előtted lévő válaszolónak szólt, és arra irányult, hogy a kérdésben kiemelt személyiségtípustól nem leszek több, és emiatt hülyeség a kérdés, ami szerintem színtiszta kötekedés, mivel sosem utaltam rá, hogy több lennék bárkinél is.

aug. 30. 18:01
 16/18 anonim válasza:
ENFP vagyok, tulajdonképpen világi. Ez is a nevem egyébként, hogy Ági. Szeretek irányítani és szeretem az összes embert aki lényegében szeret behódolni és azt csinálni amit mondok. Ha ez nem teljesül hajlamos vagyok kikaparni bárki szemét. Szétkerázom. Ja és a kérdezőnek mondanám, hogy azt nem úgy mondják, hogy kolerikus, hanem hogy kolerás. Na köszöntem szépen akkor.
aug. 31. 02:30
 17/18 anonim válasza:
16. Te milyen szerrel élsz? :-D
aug. 31. 08:35
 18/18 anonim válasza:
Ilyen szanalmas hulyegyerekekkel senki sem akar ismerkedni aki tesztek alapjan sorolja be valami nyomorek kategoriaba!
szept. 1. 10:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!