Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Szeretne egy ENTP beszélgettni...

Szeretne egy ENTP beszélgettni velem? - INTP

Figyelt kérdés

Extra introvertált ember vagyok és azt hallottam, hogy ENTP+INTP a legharmónikusabb kapcsolat. Szóval, ha az vagy, írj, aztán majd kiderül mi igaz ebből a kutatásból.

17/l (mivel beszélgetni szeretnék, nem számít az ENTP neme)

2022. júl. 20. 15:11
1 2
 1/19 anonim válasza:

ESTJ nem jó?;)

Írj, ha mégis ;)

2022. júl. 20. 15:16
 2/19 A kérdező kommentje:
De. Állítólag még ESTJ és ENTJ is passzol hozzám =D
2022. júl. 20. 15:24
 3/19 anonim válasza:
Hat ti bolondok vagytok...
2022. júl. 20. 15:38
 4/19 anonim válasza:
Én csak szimplán beszélgetnék betűkombináció nélkül is ha szeretnél.
2022. júl. 20. 16:00
 5/19 zol56 válasza:
ETS2 ?
2022. júl. 20. 16:32
 6/19 anonim válasza:

Azt hallottad? De ezek hogy derülnek ki? Eleve lehet rossz az előfeltételezés és totál vakvágány a kapcsolat. Értem, hogy ez még mindig "tudományosabb", de nekem ez pont olyan, mint amikor valaki csillagjegy alapján keres partnert.

(no offense, komolyan érdekel ennek a háttere, én is intro vagyok, de sose szelektáltam ez alapján)

2022. júl. 20. 16:52
 7/19 anonim válasza:
Ha két ember teljesen ellentéte egymásnak az nem jó. Lehet most hírtelen azt veszed észre, hogy új dolgok történnek veled és élvezed, ezt akarok érezni örökre. Viszont előjönnek majd egy kis idő múlva azok az érzések amik azt bizonyítják, hogy te ezt nem birod. Nem ehhez vagy szokva és annyira nem is érzed már jól magad. Egy INTP hez hozzá hassonló illi. Persze nem pont ugyan olya, de hasonló.
2022. júl. 20. 17:06
 8/19 anonim válasza:

>ENTP+INTP a legharmónikusabb kapcsolat

Persze ha szeretnéd hogy a kapcsolatod azt az irányt vegye hogy egyikőtök menni akar bulizni minden héten a másik meg otthon szeretne maradni

Ez a mágneses hasonlat "ellentétek vonzzák egymást" is annyira alaptalan hülyeség, persze kiegészíthet valaki de ha elvekben különböztök sokkal nehezebb lesz mint ha két hasonló gondolkozású van együtt, mert pl mindketten sokkal jobban éreznétek magatokat otthon és nem kell a másik miatt kihagyni/csinálni valamit

4 éve megcsináltam ezt és INTP voltam nem nagyon figyelem vagy érdekel, de volt lány aki mondta ő mi és eddig ha E volt benne mindig katasztrófa volt az egész

2022. júl. 20. 18:18
 9/19 anonim válasza:
ISFP vagyok, de elég extrovertált. Funkciók szerint vagyok isfp. Sok teszt ENFP-t ad ki😁 írhatok én is? 😊 Eddig intp-kkel nagyon jól kijöttem.
2022. júl. 20. 20:47
 10/19 anonim válasza:
Én INTP-T vagyok 💅
2022. júl. 20. 22:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!