Szeretne egy ENTP beszélgettni velem? - INTP
Extra introvertált ember vagyok és azt hallottam, hogy ENTP+INTP a legharmónikusabb kapcsolat. Szóval, ha az vagy, írj, aztán majd kiderül mi igaz ebből a kutatásból.
17/l (mivel beszélgetni szeretnék, nem számít az ENTP neme)
ESTJ nem jó?;)
Írj, ha mégis ;)
Azt hallottad? De ezek hogy derülnek ki? Eleve lehet rossz az előfeltételezés és totál vakvágány a kapcsolat. Értem, hogy ez még mindig "tudományosabb", de nekem ez pont olyan, mint amikor valaki csillagjegy alapján keres partnert.
(no offense, komolyan érdekel ennek a háttere, én is intro vagyok, de sose szelektáltam ez alapján)
>ENTP+INTP a legharmónikusabb kapcsolat
Persze ha szeretnéd hogy a kapcsolatod azt az irányt vegye hogy egyikőtök menni akar bulizni minden héten a másik meg otthon szeretne maradni
Ez a mágneses hasonlat "ellentétek vonzzák egymást" is annyira alaptalan hülyeség, persze kiegészíthet valaki de ha elvekben különböztök sokkal nehezebb lesz mint ha két hasonló gondolkozású van együtt, mert pl mindketten sokkal jobban éreznétek magatokat otthon és nem kell a másik miatt kihagyni/csinálni valamit
4 éve megcsináltam ezt és INTP voltam nem nagyon figyelem vagy érdekel, de volt lány aki mondta ő mi és eddig ha E volt benne mindig katasztrófa volt az egész
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!