MBTI-t ismerők, az ENTP nő és az INTJ férfi romantikus kapcsolat működhet? Mik lehetnek a buktatói?
2: Angol megy? :)
De ne a címkék határozzák meg a döntéseidet, emberek vagyunk egyéni személyiséggel. :)
(Egy ENFP)
Ti legyetek kicsit nyitottabbak 6-os és 7-es.
Egy szóval se mondta a kérdező, hogy ez alapján fog megismerni egy embert de ha tudja milyen alkatot szeretne, arra jó az MBTI.
ENTP és INTJ elvileg jó párosítás, természetesen közel se törvényszerű, hogy működni fog.
#8:
Én nyitott vagyok, ezért nem értem ezt a dobozolós bohóckodást. Megkérdezhetné a horoszkópját is ennek mentén…
Ha értenéd nem is neveznéd dobozolás bohóckodásnak. Csak azt nem értem, hogy akkor miért szólsz bele ha nem értesz hozzá.
A modell alapjául szolgáló kognitív funkciók és sorrendjük, valid infoval szolgálnak bizonyos alkati vonásainkról, ami mélyebb ön és ember ismeretet adhat ha jól használjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!