Vannak köztetek ENTP-k?
Haverkodós-barátkozós kérdés, rövid távú beszélgetéshez, mivel szocializálódós kedvemben vagyok és magamon kívül egy db ENTP-t ismerek, úgyhogy szívesen megismernék pár másik embert is ebből a szem. típusból.
(Elöljáróban fontosnak tartom leírni, hogy nyilván nem gondolom, hogy egy embert ez alapján kell megítélni, nem is teszem, csupán beszélgetni támadt kedvem valakivel, aki ebbe a típusba tartozik.)
Én egyébként ENTP vagyok, 6w7 és kolerikus-flegmatikus.
Az MBTI egy viszonylag, többé kevésbé hiteles személyiségtipológia, viszont a 16personalities egy közepesnél gyengébb minőségű teszt (a kérdések fele hülyeség, az MBTI-t teljesen félreértelmezi) ráadásul mivel ez egy teszt, a hangulattól is függ.
Mik jöttek ki?
Ezek a tesztek szerintem nagyon félrevezetők. Csak megerősítik az ember aktuális hangulatát, de nem alkot teljes képet a személyiségről.
Hert ha más-más eredmény jön ki attól függően, hogy épp milyen lelkiállapotban, életszakaszban vagyok, akkor az a teszt megbízhatatlan.
Ennek a lebutított változata a horoszkóp. Mindegyik állítás illik rám és semelyik sem, ha úgy csűröm a dolgokat..
8#
Kik, mikor, hol? Sehol nem láttam. Abban a hiszemben írtam ki, hogy én találtam ki. Nézd el nekem ezegyszer kérlek :)
El van nézve.
Esetleg, ha van olyan, akit érdekel is a személyiségtipológia, olyan is írhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!