Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Vannak köztetek ENTP-k?

Vannak köztetek ENTP-k?

Figyelt kérdés

Haverkodós-barátkozós kérdés, rövid távú beszélgetéshez, mivel szocializálódós kedvemben vagyok és magamon kívül egy db ENTP-t ismerek, úgyhogy szívesen megismernék pár másik embert is ebből a szem. típusból.

(Elöljáróban fontosnak tartom leírni, hogy nyilván nem gondolom, hogy egy embert ez alapján kell megítélni, nem is teszem, csupán beszélgetni támadt kedvem valakivel, aki ebbe a típusba tartozik.)

Én egyébként ENTP vagyok, 6w7 és kolerikus-flegmatikus.

aug. 28. 20:31
1 2
 1/18 anonim válasza:
Én egyszer kíváncsiságból kitöltöttem 3 ilyen tesztet, és mindegyik más eredményt adott ki. Ez hogy lehet?
aug. 28. 21:12
 2/18 A kérdező kommentje:

Az MBTI egy viszonylag, többé kevésbé hiteles személyiségtipológia, viszont a 16personalities egy közepesnél gyengébb minőségű teszt (a kérdések fele hülyeség, az MBTI-t teljesen félreértelmezi) ráadásul mivel ez egy teszt, a hangulattól is függ.

Mik jöttek ki?

aug. 28. 21:18
 3/18 anonim válasza:
Én ISTJ vagyok de szívesen barátkozok szeretem az ENTPeket 19L
aug. 28. 21:23
 4/18 anonim válasza:

Ezek a tesztek szerintem nagyon félrevezetők. Csak megerősítik az ember aktuális hangulatát, de nem alkot teljes képet a személyiségről.

Hert ha más-más eredmény jön ki attól függően, hogy épp milyen lelkiállapotban, életszakaszban vagyok, akkor az a teszt megbízhatatlan.

Ennek a lebutított változata a horoszkóp. Mindegyik állítás illik rám és semelyik sem, ha úgy csűröm a dolgokat..

aug. 29. 11:07
 5/18 A kérdező kommentje:
Igen, ezért írtam hogy a személyiségtesztek nem éppen megbízhatóak, az MBTI nem egyenlő a 16personalities-zel meg a legtöbb teszttel.
aug. 29. 11:22
 6/18 anonim válasza:
Én LMBTQ vagyok, de szívesen barátkozok.
aug. 30. 13:17
 7/18 anonim válasza:
Én LMP vagyok, rosszabb napokon DK. Az belefér?
aug. 30. 13:49
 8/18 A kérdező kommentje:
#7 Ez még vicces volt, amikor először csinálták, de hogy minden MBTI-ra vonatkozó kérdés alatt van egy ilyen az már szánalmasan fantáziátlan. Ha már valami értelmetlenséget fűztök hozzá, legyen vicces, vagy legalább ne ugyanazt a poént süssétek el.
aug. 30. 14:41
 9/18 anonim válasza:

8#

Kik, mikor, hol? Sehol nem láttam. Abban a hiszemben írtam ki, hogy én találtam ki. Nézd el nekem ezegyszer kérlek :)

aug. 30. 14:42
 10/18 A kérdező kommentje:

El van nézve.

Esetleg, ha van olyan, akit érdekel is a személyiségtipológia, olyan is írhat.

aug. 30. 14:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!