Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Nincsenek barátaim, mert nem...

Nincsenek barátaim, mert nem tudok kezdeményezni, van itt olyan lány/nő aki szívesen barátkozna velem?

Figyelt kérdés

Egy pár infó rólam hátha van valamiben "egyezés" :)

- Animés

- Macska mániás

- Introvertált

- Krimi és detektív regény mániás

- Poli (aki tudja mit jelent az tudja, nem szeretném taglalni mert törlik a kérdésemet ha azt hiszik párt keresek pedig nem!)

- Biszex

- LMBTQ+ sorozat függő (jelenlegi kedvenc Netflixen a Young Royals és a Heartstopper)

- Szeretek mély témákat feszegetni, tanulni és beszélni róluk pl. űrkutatás, pszichológia, kriminalisztika, vallások, gyereknevelés, stb.)

aug. 9. 18:39
1 2
 11/17 anonim válasza:
Egyébként én simán. Házasságban élek, monogámiában, de barátkozni (szigorúan) szívesen. Az anime, macska, krimi téma abszolút érdekel.
aug. 11. 00:20
 12/17 A kérdező kommentje:
12-es nem tudom miért vagy ilyen rosszindulatú de igazából nem is érdekel, tartsd akkor magadban az információt.
aug. 11. 02:05
 13/17 A kérdező kommentje:
11-es én is szigorúan barátkozásra gondoltam nyugi :)
aug. 11. 02:05
 14/17 anonim válasza:
Én is szívesen barátkoznék, több dolog is egyezik!:)
aug. 11. 09:36
 15/17 anonim válasza:
Uristeeeeen tiszta olyan vagy mint én, nagyon szimpi vaaagy. Írj 19L 😍😍
aug. 11. 10:33
 16/17 A kérdező kommentje:
Írtam mindenkinek, köszönöm, jól esik 😊
aug. 11. 10:37
 17/17 anonim válasza:
Én vagyok a te embered. 24/L
aug. 29. 21:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!