Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Miért nem kezdeményez nálam...

Miért nem kezdeményez nálam egy lány sem? Lányok szoktatok kezdeményezni? 23/F

Figyelt kérdés

2024. júl. 24. 12:13
1 2
 1/11 anonim válasza:

Szoktak, de csak ha nagyon megtetszik nekik valaki.

Azért tartsd kondiba a jobbkezed arra mindíg számíthatsz.

2024. júl. 24. 13:03
 2/11 anonim válasza:

Sok esetben már inkább a lányok kezdeményeznek mert ezek a mai srácok félnek mindentől

Szóval a válaszom igen szoktak

2024. júl. 24. 14:02
 3/11 anonim válasza:

Flörtöt szoktam még fiatal koromban kezdeményezni, mosoly, szemkontakt, viccelődés, keresem a másik társaságát.

De úgy direktben nem én szoktam lenni aki megteszi az első konkrét lépést az egyértelműsítés, letisztázás irányába.

2024. júl. 24. 14:38
 4/11 anonim válasza:
A farkamra még nem ugrott rá egyiksem magától. Ja de egy de annak fizettem :D
2024. júl. 24. 14:50
 5/11 anonim válasza:
Kéne a sult galamb a farkadra, mi? Hat az nem fog osszejonni😂🤣
2024. júl. 24. 18:13
 6/11 anonim válasza:
Én társkeresőn szoktam írni srácoknak, ha szimpi a profiljuk, (meg tudok is mit írni az alapján) de már lassan senkinél se kezdeményezek, hisz ha matchelünk is, írok is de nem válaszolnak.
2024. júl. 24. 22:41
 7/11 anonim válasza:
Nálam szoktak bár én jóképű vagyok meg magas
2024. júl. 25. 09:40
 8/11 anonim válasza:

Nekem az a tapasztalatom, hogy szoktak a csajok kezdeményezni. Élőben és társkeresőn is. Én szinte eddig sosem kezdeményeztem, mindig a lányok tették ezt meg, pedig nem vagyok egy húde nem tudom milyen macsó típus. Sőt.

A feleségem is "úgy lett", hogy ő kezdeményezett (élőben). Közvetlenül előtte is volt pár lány, akikkel összejöttem és szintén ők kezdeményeztek. Pedig tényleg semmit sem csinálok/csináltam. Talán pont ezért, nem tudom, de úgy vettem észre, hogy a normálisabb csajok nem szeretik a nyomulós pasikat (persze egy normális közeledés, kezdeményezés még nem az, de van, aki nagyon nyomul az első perctől, ezt nem kedveli a legtöbb lány a saját elmondásuk alapján). Aztán kitudja, lehet, hogy valójában én kezdeményezek bármilyen módon (egy kedves szó, egy mosoly, egy olyan kérdés vagy kijelentés, amit annak vesznek, csak esetleg én nem veszem észre, mert mondjuk nem is tudatos).

Most az élet és a sors úgy hozta, hogy ismét ismerkedek, Tinderen is csak lestem, hogy match után a csajok írtak/írnak rám... szinte eddig egytől egyig! Pedig magammal kapcsolatban eléggé önbizalomhiányos vagyok, ami a külsőt illeti, a fotók sem sztárfotók, amiket felraktam. Csak elég kevés a match, napi 1-2 (úgy, hogy 20-25 lányt húzok jobbra naponta), vagy az jónak számít?

Élőben is észreveszem, hogy a legváratlanabb helyeken/helyzetekben tesznek olyan dolgokat nők, amit kedezményezésnek lehet tekinteni.

Bezzeg, akiknél én kezdeményeztem (ez tényleg nagyon ritka volt), azok meg pont nem voltak vevők rá(m) :D Ki érti ezt...

2024. júl. 25. 10:17
 9/11 anonim válasza:
#8 Màzlid van akkor nagyon. Én meg àtlagos kinézetű,önbizalomhiányos, visszahúzódó vagyok és làss csodát átnéznek rajtam mint a frissen pucolt üvegen 😂😂 Barátnőm kìnkeservesen már volt,ott mondjuk ő kezdeményezett.
2024. júl. 25. 10:52
 10/11 anonim válasza:
#8 valami itt kamu gyanus mert nekem is jelezték többen hogy jóképű srác vagyok és társkeresőn mégsincs szerencsém. Hozzáteszem én is önbizalom hiányos vagyok.
2024. júl. 25. 13:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!