Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok miért nem mernek kezdeményezni?
Sok lány úgy van vele hogy nagyon tetszik, 0-24 rá gondol róla álmodozik aztán rá nézni sem mer és így 0% esély van a kapcsolatra
Miért nem mernek oda menni beszélgetni?
A legegyszerűbb válasz hogy félnek az elutasítástól.
Az én jelenlegi esetemben pedig nem látom értelmét. Csak elrontanám a kapcsolatunkat ha elmondanám hogy kedvelem romantikus értelemben is. Ez is egy eshetőség.
Ha randin voltam velem is előfordult hogy nem mertem a srácra nézni, túlságosan zavarban voltam. Ez azóta enyhült.
Könnyebb online ráírni a srácra mint odamenni hozzá. Ezzel sokan így vannak. Na de aki online sem mer ráírni, ott tényleg nincs mit tenni.
Én a kezdeményezőbb fajta vagyok, főleg az elején, azok már rutinosak mondhatni.
Van, aki nem mer, páran elvi alapon nem teszik meg, néhányan úgy vannak vele, ahogy #3-as is gondolja, szóval ez személyenként eltérő.
Szerintem a legjobb az lenne, ha az emberek végre rájönnének, hogy az elutasítás nem kudarc, és hogy nemtől függetlenül lehet kezdeményezni, ha már az egyenlőségért megy a harc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!