Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok miért nem mernek kezdeményezni?
Sok lány úgy van vele hogy nagyon tetszik, 0-24 rá gondol róla álmodozik aztán rá nézni sem mer és így 0% esély van a kapcsolatra
Miért nem mernek oda menni beszélgetni?
Nem.
Lepontozni azt akarnak és mernek is. Azzal nincs probléma, vagy erkölcsi gát.
De amihez már bátorság is kéne... hát... az sokszor kevésbé megy nekik.
Nem tudom, én nem vagyok egy bomba srác, ezért ilyen téren amíg nem egyértelmű zöld út, addig nem fogok semmit lépni.
Nem gondolom, hogy ez kezdeményezés lenne a lány részéről, csak legalább egy reakcióval tudassa, hogy neki okés, aztán a többi már az én dolgom.
Elég sokáig tetszett egy lány és mint utólag kiderült, én is neki, de egyszerűen annyira közönyös volt, még ha ritkán bókoltam is neki, meg a viselkedése sem tükrözte ezt..
Pedig ha akkor megkaptam volna ezt a visszajelzést, vagy valami hasonlót, akkor simán alakulhatott volna másként.
Én inkább azt látom, hogy évről évre több az olyan lány, akik gátlások nélkül kezdeményeznek és flörtölgetnek az általuk kiszemelt srácokkal.
Nem igazán szeretem sem az általánosításokat, sem a sztereotípiák terjesztését.
18. Végre valaki akivel egyet értek.
Lányok is kezdeményezhetnének.
Egy magára igényes nő biztos hogy nem lesz vissza utasítva, sőt. Biztos hogy több esélye van egy nőnek mint egy férfinek.
Ha egy nő kezdeményez, az olyan, mintha felajánlaná magát, a testét a férfinak.
Ha a férfi kezdeményez, azt udvarlásnak, hódításnak nevezik.
Számomra férfiként ez utóbbi a szimpatikus, a felajánlkozó és nyomulós nők nekem visszataszítóak. Akkor is, ha egyébként szépek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!