Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A lányok miért nem mernek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok miért nem mernek kezdeményezni?

Figyelt kérdés

Sok lány úgy van vele hogy nagyon tetszik, 0-24 rá gondol róla álmodozik aztán rá nézni sem mer és így 0% esély van a kapcsolatra

Miért nem mernek oda menni beszélgetni?

2023. szept. 10. 12:24
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
74%

Mert az, hogy vonzódom hozzá rohadtul nem elég egy kapcsolathoz. Tipik ilyenek számomra az egyszer kedves-máskor bunkó srácok. Képes vagyok elfantáziálgatni róluk, hogy majd legközelebb megkéri a kezemet és a legutolsó mozzanatáig képes vagyok elmesélni mindent a barátnőimnek. De gyakorlatban meg ha ténylegesen ilyen pasim lenne 2 hét után összeverném, mert hosszú távon nem bírom az ilyen érzelmi nyomorékokat. Tetszenek, de jó nagy távolságból.

Akihez vonzódom + a személyisége is olyan azt ne félj, simán leszólítom. Sőt, randira is el merem hívni.

2023. szept. 10. 14:24
 12/28 anonim ***** válasza:
63%
Én éplenséggel nem tartom magam elég vonzónak hozzá képest. Ami elég fura, mert egy nála sokkal jobb pasival alakul valami. Vele nem tudnék elképzelni egy kapcsolatot pl, pedig sokat szemeztünk és a testbeszéde is árulkodó volt, egész addig amíg meg volt az újdonság varázsa. Most is szemezget bár még mindig nagyon jó pasi, szívesen veszem és viszonzom is, nálam is kezd elmúlani a folyamatos fantáziálás.
2023. szept. 10. 14:31
 13/28 anonim ***** válasza:
65%
Egyrészt azért, mert félnek az elutasítástól, másrészt évszázadok óta arra nevelnek minket, hogy egy rendes nő nem pattog, nem kezd ki senkivel, csak várja a férj-jelöltet.
2023. szept. 10. 16:53
 14/28 anonim ***** válasza:
34%

Na igen.

Egyenjogúság majd akkor lesz, amikor a nők NEM így gondolkodnak.

2023. szept. 10. 17:34
 15/28 anonim ***** válasza:
40%

*nem mi nekünk kell futni a másik után*

hat bazdmeg kerem szepen, csak egy idiota szanalmas papucs fog futni a masik utan, en ettol tobbet erek mint hogy picsak utan fussak mint egy szanalmas kis SIMP 😄

2023. szept. 10. 17:44
 16/28 anonim ***** válasza:
85%
Mert van aki zárkozott
2023. szept. 10. 18:57
 17/28 anonim ***** válasza:
32%
10 ezt benézted. 6 éve házas vagyok, előtte is volt komoly kapcsolatom, de nem kellett kezdeményeznem, mivel életképes férfiakkal sodort össze az élet.
2023. szept. 10. 19:04
 18/28 anonim ***** válasza:
100%

Lány vagyok és eddig mindig ÉN kezdeményeztem. Sőt a barátaim nagyrésze is ők kezdeményeznek a fiúkkal szemben. Szóval nem csak a fiúk szoktak, hanem a lányok is szoktak.

Igen van aki fél a visszautasítástól, vagy elvi alapon nem kezdeményeznek, ez szintén mind2 nemnél megtalálható. Szóval ne általánosítsunk, hogy csak a fiúk csinálják. Nincs szégyenli való, hogy te kezdeményezzel vagy a másik fél.

2023. szept. 10. 19:42
 19/28 anonim ***** válasza:
100%
Minden tiszteletem a tiéd... de tudsz mutatni fiút, aki azért nem kezdeményez, mert az a lányok dolga?
2023. szept. 10. 19:54
 20/28 anonim ***** válasza:
27%
Van baratjuk..
2023. szept. 10. 21:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!