20 év alatti lányok! Van közületek olyan, aki szokott idegeneket leszólítani az utcán?
Úgy értem, hogy pl. megláttok egy korotokbelit, és leszólítjátok (mert pl. szimpatikus). Lányokat vagy fiúkat szólítotok le inkább? Hogy szoktátok ezt csinálni? Mit szoktatok mondani ilyenkor és mikor szólítjátok le az illetőt, ha egyedül van vagy akár társaságba is? Hogy van bátorságotok? :D
Tudnátok adni pár tippet?
Szerintem a lányok többsége nem szokott ilyet..
A srácok annál inkább, engem nagyon sok random,ismeretlen srác szólított már le az utcán (budapesti vagyok) szóval hülyeség amit itt írkálnak hogy az embereknek nem szokásuk ez..
"Leszarom magasról h mit szokás vagy mit illik."
Megjött a kúttúra
Persze.
"Hello, ne haragudj! Nem tudod véletlenül, hogy merre van a pótlóbusz megállója?"
"De tudom. Ott a sarkon fordulj jobbra, és a túloldalon lesz."
"Köszi, szia!"
Ez nem számít?😂
Sziasztok!
Igazából van egy játszótér és a közelében kosárpálya is meg egyéb sporteszközök, ott sokszor látok korombelieket, és közülük gondoltam leszólítani valakit, ha szimpatikusnak találom. De most a válaszok alapján elbizonytalanodtam, lehet mégiscsak rossz ötlet és fura lenne random odamenni idegenekhez. Csak próbálok ismerkedni/barátokat szerezni a sulin kívül, és gondoltam akik arra járnak valószínűleg közel laknak hozzám, tehát így elkerülném azt is, hogy ha valakit megismerek az 500 km-re lakik tőlem. De köszönöm szépen azoknak, akik válaszoltak! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!