Szerintetek ciki ha egy lány kezdeményez,vagy mit tegyek?
Nem nagy dolog az egész, tudom. De van egy zártkörű csoportunk ahová fan artokat pakolunk fel, és a csávó mindig "öleléssel" reagált rá. Pár napra rá bejelöltem, visszaigazolt. Következő nap remegve, izgatottan ráírtam. Egész nap beszélgettünk. Gondoltam következő nap majd esetleg ő fog írni, de semmi. (Ez volt tegnap) Úgy vagyok vele, ha ma sem lesz semmi hagyom szegényt~
(Elmondása szerint eléggé zárkózott, és félénk)
Na ilyenkor mit tegyek?
Én írnék neki még egyszer, abban az esetben ha érdeklődő egyébként, aktív a beszélgetés során. Ha nem akkor hagynám.
De azért respect hogy ilyen bátor voltál!
Szerintem ma ráírhatsz valami nem túl direkt szöveggel. Tehát ne azzal indítsd, hogy "mér' nem írtál, hát hogy fogunk így összeházasodni?!" :D
Hanem csak kérdezz valamit, hogy telt a napja, ilyeneket. Aztán látod majd, hogy mit reagál, lehet-e erőlködés nélkül folytatni a beszélgetést.
Nagyon aranyos dolog hogy te kezdeményezel! 😊
23/F
Bírom mikor a sokeszű nők nyomorékokkal kezdenek(megalázkodnak és írnak nekik) majd mikor a nyomorék nyomorékul viselkedik még csodálkozik!
Mégis mi a fenét vártál????
Köszönöm mindenkinek a válasz, igen végül írtam neki és azóta oda-vissza, felszabadultabban megy a beszélgetés.
És nem, nem hiszem hogy nyomorék lenne. Főleg hogy ő is ugyanannyira introvertált, mint amilyen én voltam régen. Szerintem megesik az ilyen, és normális. Ettől még nem nyomorék senki~😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!