Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Szerintetek ez fura, vagy...

Szerintetek ez fura, vagy megér egy próbát?

Figyelt kérdés
Van a környékünkön egy játszótér és kosárpálya, ahová elég sok korombeli jár sportolni vagy csak szimplán időt tölteni. Már jó ideje próbálok barátokat keresni, és mivel jobban szeretem a személyes ismerkedést ezért arra gondoltam, hogy 1-2 emberhez megpróbálnék odamenni, hátha vevők a barátkozásra. És mivel az ide járók gyalog jönnek, feltételezem, hogy közel laknak, tehát egyből kiküszöbölném azt, hogy túl nagy lenne a távolság köztünk. Szerintetek ez fura lenne, vagy egy próbát megér? Lehetséges, hogy lesz olyan aki hajlandó szóba elegyedni velem? Ti hogyan reagálnátok? 16 éves vagyok, lány.

2021. okt. 26. 23:55
1 2
 1/19 anonim válasza:
Szerintem megér egy próbát. Én biztosan szóba állnék veled. Bár ismerek olyanokat ebben a korosztályban, akik még ki is nevetnének sajnos.
2021. okt. 27. 00:04
 2/19 A kérdező kommentje:
Igen, ettől egy kicsit én is félek, meg nem igazán tudom, hogy mit mondjak, mert azért mégsem túl életszerű, hogy valaki random leszólít az utcán barátkozási célból. De köszönöm szépen a válaszod, jó tudni, hogy lennének befogadó személyek:)
2021. okt. 27. 00:17
 3/19 anonim válasza:
Hát egy ideig szerintem bárki elbeszélgetne veled, legalábbis én például nem ismerek olyat, aki elküldene, maximum betudnánk egy egyszeri dolognak és nem is kérdeznénk semmi elérhetőséget meg ilyenek. Viszont nálunk ez előfordul mikor valahova kiülünk hozzánk verődik 1-2 kisebb társaság, leszünk 2x annyian mint voltunk, aztán igazából egymás nevét se tudjuk, de jól elvagyunk ideiglenesen. Igaz mi a 20-24 éves korosztály vagyunk de akkora különbség nincs
2021. okt. 27. 00:21
 4/19 anonim válasza:
Kérdezd meg, beszállhatsz e játszani pl, ha kosaraznak (persze, csak ha van erre alapból affinitásod). Mégsem olyan, mint egy utcai leszólítás, de kialakulhat belőle beszélgetés.
2021. okt. 27. 00:22
 5/19 anonim válasza:
Én is szóba állnék veled. Nyilván nem mondom, hogy mindenki így tenne, de legyél optimista. Mo veszíteni valód vad? Csak pozitívan! Egy próbát megér a dolog.
2021. okt. 27. 00:24
 6/19 A kérdező kommentje:
Valóban ez a másik dolog ami problémát jelenthet, nem elég, hogy meggyőzöm az illetőt, hogy csak barátkozni szeretnék és minden rendben velem, hanem még azt is el kell érnem, hogy többször akarjon találkozni:D Már kicsit kezdi a lehetetlenséget súrolni, hogy ilyen módon találhatok barátokat, de attól még meg fogom próbálni, hátha.
2021. okt. 27. 00:26
 7/19 anonim válasza:

*Mi veszíteni valód van?

Elnézést az elírás miatt! Már késő van.😅

2021. okt. 27. 00:26
 8/19 anonim válasza:
Csatlakozok ehhez, semmi veszteni valód sincs. Akikhez oda szeretnél menni milyen korosztály és fiúk vagy lányok főleg?
2021. okt. 27. 00:29
 9/19 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! #4 hát sajnos kosarazni pont nem tudok valami jól, úgyhogy max. arra tudnám megkérni őket, hogy tanítsanak meg:D
2021. okt. 27. 00:29
 10/19 A kérdező kommentje:

Hirtelen annyi válasz érkezik hogy nem győzök válaszolni:)

#8 velem egykorúakhoz mennék oda, bár nem vagyok valami jó kor megtippelésben, úgyhogy inkább úgy fogalmaznék, hogy azokat szólítanám meg, akik szimpatikusak és 15-16-17 évesnek néznek ki. A nem mindegy lenne, bár a legtöbben csoportokban járnak oda, na lányokhoz még hagyján, de fiúkhoz már nem hiszem, hogy oda mernék menni, de alapból mindegy lenne.

2021. okt. 27. 00:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!