Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Szerintetek ez fura, vagy...

Szerintetek ez fura, vagy megér egy próbát?

Figyelt kérdés
Van a környékünkön egy játszótér és kosárpálya, ahová elég sok korombeli jár sportolni vagy csak szimplán időt tölteni. Már jó ideje próbálok barátokat keresni, és mivel jobban szeretem a személyes ismerkedést ezért arra gondoltam, hogy 1-2 emberhez megpróbálnék odamenni, hátha vevők a barátkozásra. És mivel az ide járók gyalog jönnek, feltételezem, hogy közel laknak, tehát egyből kiküszöbölném azt, hogy túl nagy lenne a távolság köztünk. Szerintetek ez fura lenne, vagy egy próbát megér? Lehetséges, hogy lesz olyan aki hajlandó szóba elegyedni velem? Ti hogyan reagálnátok? 16 éves vagyok, lány.

2021. okt. 26. 23:55
1 2
 11/19 anonim válasza:

#1 vagyok

16 éves fiúként mondom, hogy nem kell félni tőlünk. Van néhány botrányos figura, akikkel jobb nem ismerkedni, de nagyrészt könnyen elbeszélgetünk a többséggel, ha egyezik az érdeklődési kör vagy a téma jó, de néhány nyitottak vagyunk a teljesen kötetlen beszélgetésre is.

A barátkozás, meg a találkozgatás más tészta. Én például távolságtartó és introvertált vagyok, ezáltal nekem igazán barátom nincs, de nem is érzem annyira fontosnak. Haverok vannak, akikkel néha beszélgetek messengeren. Nekem ez pont elég. De vannak akik bárkivel barátkoznak és összejárnak. Szóval csak ismételni tudom magam és a többieket. Próbáld meg! Biztos fogsz találni valakit.

Egyébként egy lány elmondaná, hogy mi olyan ijesztő a fiúkban? Ezt sosem értettem.

2021. okt. 27. 00:51
 12/19 A kérdező kommentje:
#11 Nem tudom megfogalmazni, valószínűleg az, hogy mivel másik nem másképpen is működnek a fiúk, mint a lányok, és az ismeretlen félelmetes tud lenni.:)
2021. okt. 27. 00:59
 13/19 A kérdező kommentje:
Meg nem szeretném, ha túlgondolnák a helyzetet mivel én tényleg csak barátkozni akarnék.
2021. okt. 27. 01:01
 14/19 A kérdező kommentje:
Mindegy, majd reggel még kitalálom, hogy mit csináljak, köszönöm szépen a sok bátorítást!
2021. okt. 27. 01:02
 15/19 anonim válasza:
Egy próbát megérhet. Szerintem valahol még aranyos is. :D
2021. okt. 27. 12:08
 16/19 anonim válasza:

Ha véletlen pont szegedi lennél, én nagyon szívesen barátkoznék veled, de erre nagyon

csekély a matematikai esély.

2021. okt. 27. 14:24
 17/19 A kérdező kommentje:
#16 sajnos valóban nem szegedi vagyok, de köszi az ajánlatot:)
2021. okt. 27. 15:10
 18/19 anonim válasza:
Azt lehet esetleg tudni, hogy hovávalósi vagy? :)
2021. okt. 27. 15:12
 19/19 A kérdező kommentje:
Pest megyében lakom
2021. okt. 27. 15:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!