Szerintetek ez fura, vagy megér egy próbát?
#1 vagyok
16 éves fiúként mondom, hogy nem kell félni tőlünk. Van néhány botrányos figura, akikkel jobb nem ismerkedni, de nagyrészt könnyen elbeszélgetünk a többséggel, ha egyezik az érdeklődési kör vagy a téma jó, de néhány nyitottak vagyunk a teljesen kötetlen beszélgetésre is.
A barátkozás, meg a találkozgatás más tészta. Én például távolságtartó és introvertált vagyok, ezáltal nekem igazán barátom nincs, de nem is érzem annyira fontosnak. Haverok vannak, akikkel néha beszélgetek messengeren. Nekem ez pont elég. De vannak akik bárkivel barátkoznak és összejárnak. Szóval csak ismételni tudom magam és a többieket. Próbáld meg! Biztos fogsz találni valakit.
Egyébként egy lány elmondaná, hogy mi olyan ijesztő a fiúkban? Ezt sosem értettem.
Ha véletlen pont szegedi lennél, én nagyon szívesen barátkoznék veled, de erre nagyon
csekély a matematikai esély.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!