Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Nincsenek barátaim, mert nem...

Nincsenek barátaim, mert nem tudok kezdeményezni, van itt olyan lány/nő aki szívesen barátkozna velem?

Figyelt kérdés

Egy pár infó rólam hátha van valamiben "egyezés" :)

- Animés

- Macska mániás

- Introvertált

- Krimi és detektív regény mániás

- Poli (aki tudja mit jelent az tudja, nem szeretném taglalni mert törlik a kérdésemet ha azt hiszik párt keresek pedig nem!)

- Biszex

- LMBTQ+ sorozat függő (jelenlegi kedvenc Netflixen a Young Royals és a Heartstopper)

- Szeretek mély témákat feszegetni, tanulni és beszélni róluk pl. űrkutatás, pszichológia, kriminalisztika, vallások, gyereknevelés, stb.)

aug. 9. 18:39
1 2
 1/17 anonim válasza:
Miért csak nők kellenek, ha barátkozni szeretnél?
aug. 9. 18:49
 2/17 A kérdező kommentje:
Mert van párom és nem szeretném ha féltékenykedne.
aug. 9. 18:51
 3/17 anonim válasza:
Mondjuk egy kor nem ártott volna.
aug. 9. 19:02
 4/17 A kérdező kommentje:
27 vagyok.
aug. 9. 19:04
 5/17 anonim válasza:

Lmbtq-ig olvastam.

24/N

aug. 9. 19:09
 6/17 A kérdező kommentje:

Ezt most nem értem, ez azt jelenti hogy az alatta levő téma vagy az LMBTQ nem érdekel vagy úgy értetted hogy oké, benne vagy? :D

aug. 9. 19:11
 7/17 anonim válasza:
Nálam több egyezés is van (kivéve a poli és az LMBTQ), de más korosztály. Azért sok sikert! :)
aug. 9. 19:41
 8/17 anonim válasza:
6: Nyilván nem akar perverzekkel ismerkedni.
aug. 9. 21:06
 9/17 A kérdező kommentje:
Mitől vagyok perverz? O_o
aug. 9. 21:42
 10/17 A kérdező kommentje:

Nem számít a kor, persze ha neked igen akkor megértem!

aug. 10. 11:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!