Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Új barátokat keresek.?(többi...

Új barátokat keresek.?(többi lent)

Figyelt kérdés

Sziasztok!.

Mivel már párszor sikerrel jártam egy ilyen kiírással így most is kiírok egyet.

Szóval egy 20 éves Pesten élő lány vagyok, szeretném a baráti köröm bővíteni újakkal, fiúkkal és lányokkal is egyaránt.

Rólam egy pár szóban: dilis, mosolygós, közvetlen,jószívű lány vagyok. Nagyon szeretek beszélgetni bármiről is,imádok hülyéskedni, új helyeket felfedezni, bulizni, szeretek az embereken segíteni, én nem kamu barát vagyok, tehát nem csak a napsütésben de a viharban is veled leszek..

Ez csak egy pár mondat rólam, de ha szimpatikus ez a pár mondat, vagy ha van kedved barátkozni és jobban megismerni, és te is szeretnél egy új barátot, akkor nyugodtan írj rám! :)

jan. 11. 19:52
1 2 3
 21/23 anonim válasza:

Gutten Morgen, privát szabina vagyok és tagokat keresek a youtube csatornámra. Kérdező ahelyett hogy mások Facebookját kéregetnéd el, és aljas módon visszaélnél ezekkel inkább iratkozz fel a csatornámra és utalja tagság díjat.

Tudom nem vagyok teljesen százas, de ha szeretsz elnézed ezt a hibámat... Inkább igyál meg egy kis viszkit mer a szabina lecsap egy hisztit! Háhá

jan. 13. 13:09
 22/23 A kérdező kommentje:
Olvasva a kommenteket jobb mint egy mónika show 😂😂. Ha én ezt tudom, akkor minden nap ilyet teszek ide ki. 😝
jan. 17. 23:26
 23/23 anonim válasza:
Nagyon vicces hogy másokat így kihasználsz... Ja nem... Az ilyeneket szedtem szét anno Discordon, undorító, hogy mások adataival így élsz vissza.
jan. 18. 00:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!