Új barátokat keresek.?(többi lent)
Sziasztok!.
Mivel már párszor sikerrel jártam egy ilyen kiírással így most is kiírok egyet.
Szóval egy 20 éves Pesten élő lány vagyok, szeretném a baráti köröm bővíteni újakkal, fiúkkal és lányokkal is egyaránt.
Rólam egy pár szóban: dilis, mosolygós, közvetlen,jószívű lány vagyok. Nagyon szeretek beszélgetni bármiről is,imádok hülyéskedni, új helyeket felfedezni, bulizni, szeretek az embereken segíteni, én nem kamu barát vagyok, tehát nem csak a napsütésben de a viharban is veled leszek..
Ez csak egy pár mondat rólam, de ha szimpatikus ez a pár mondat, vagy ha van kedved barátkozni és jobban megismerni, és te is szeretnél egy új barátot, akkor nyugodtan írj rám! :)
Gutten Morgen, privát szabina vagyok és tagokat keresek a youtube csatornámra. Kérdező ahelyett hogy mások Facebookját kéregetnéd el, és aljas módon visszaélnél ezekkel inkább iratkozz fel a csatornámra és utalja tagság díjat.
Tudom nem vagyok teljesen százas, de ha szeretsz elnézed ezt a hibámat... Inkább igyál meg egy kis viszkit mer a szabina lecsap egy hisztit! Háhá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!