Új barátokat keresek.?(többi lent)
Sziasztok!.
Mivel már párszor sikerrel jártam egy ilyen kiírással így most is kiírok egyet.
Szóval egy 20 éves Pesten élő lány vagyok, szeretném a baráti köröm bővíteni újakkal, fiúkkal és lányokkal is egyaránt.
Rólam egy pár szóban: dilis, mosolygós, közvetlen,jószívű lány vagyok. Nagyon szeretek beszélgetni bármiről is,imádok hülyéskedni, új helyeket felfedezni, bulizni, szeretek az embereken segíteni, én nem kamu barát vagyok, tehát nem csak a napsütésben de a viharban is veled leszek..
Ez csak egy pár mondat rólam, de ha szimpatikus ez a pár mondat, vagy ha van kedved barátkozni és jobban megismerni, és te is szeretnél egy új barátot, akkor nyugodtan írj rám! :)
Szia 20 éves gyönyörűséges leányzó! Én egy kőkemény mozdonyvezető vagyok 780 ezer forintot keresek és 80 tonás szili mozdonyokat vezetek! Latom, gerjedsz a Facebookra, nos nekem nincs olyanom, de myvipen tudunk beszélgetni!
Amúgy meg aki semmiféle előzmény nélkül, semmi komoly bemutatkozás nélkül a Facebookodat kéri, az elég gyanús. Mármint, én vadidegenek facebookját fix nem kérem el, ha nem tudok csak annyit róla, hogy milyen természetű, milyen az írása, hobbija stb, stb. Ti tudjátok, aztán ne sirjatok, ha éppen visszaélnek az adataitokkal. Sajnos ezt már átéltem discordos online barátságoknál, majd pont itt a gyakorin ne bukkana fel ez a jelenség nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!