Budapest 3. kerületéből keresek barátokat. Valaki van erre? 23N
Figyelt kérdés
Lassan egy éve élek itt, sajnos barátokat nem találtam.
Kicsit be vagyok fordulva már a helyzettől.
Érdeklődési köreim: művészet/kreatív dolgok, növény és állatvilág, pc játékok, természetjárás, sorozatozás, animék/mangák, japán kultúra.
Ezeken kívül is nyitott vagyok témákra, hobbikra.
Akár sportolni is szívesen eljárnék valakivel.
Nem társkeresés a célom, párkapcsolatban vagyok, de a párom nem kimozdulós és tökéletesen elvan magában.
20-28 éves kor közötti embereket keresek, akár fiúkat akár lányokat és kizárólag a 3. kerületből.
2023. okt. 4. 11:09
1/14 anonim válasza:
Sok szerencsét.
2023. okt. 4. 11:18
2/14 anonim válasza:
LOL, ilyet se láttam még, hogy valaki kerületi határokat ad meg.
2023. okt. 4. 11:22
3/14 anonim válasza:
Utolsó pedig egyértelmű a barátjával nem lehet semmi programot csinálni, és ezért kellene neki vki akivel ki tudna mozdulni és programozni, de ahhoz egy közel levő emberre van szüksége. Azzal nem ér semmit hogyha nem tudnak max heti 1 szer találkozni, szeretne gyakran kimozdulni és aktív programokat csinálni.
2023. okt. 4. 11:25
4/14 A kérdező kommentje:
#3 pont így ahogy írod.
2023. okt. 4. 11:28
5/14 anonim válasza:
3: Érdekes, én ezt más kerületben lakó emberekkel is meg tudom oldani.
2023. okt. 4. 11:33
6/14 anonim válasza:
Én pont ott lakom. :D Sok szép kirándulós hely van erre.
2023. okt. 4. 12:15
7/14 A kérdező kommentje:
De egyedül egyik sem az igazi.
2023. okt. 4. 12:21
8/14 anonim válasza:
Ez így van. Én is keresek új társaságot, szóval ha gondolod írj rám kérdező.
2023. okt. 4. 12:37
9/14 anonim válasza:
Azért Pesten belül nem olyan nehéz mozogni :D
Főleg ha a sport is egy cél, bringa vagy bármi hasonló :D.
Ne szűkítsd le ennyire, mai világban a távolság már nem olyan vészes mint 1000 éve 😂😂
2023. okt. 4. 20:14
10/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kritikát. Nem vagyok vérbeli budapesti és pánikbetegségem van. Lassan-lassan el merek menni messzebbre is, de egyelőre egyedül maximum a 3. kerületben merek mozogni bátrabban. Sajnálom ha bosszúságot okozok ezzel neked.
2023. okt. 4. 20:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!