Új barátokat keresek.?(többi lent)
Sziasztok!.
Mivel már párszor sikerrel jártam egy ilyen kiírással így most is kiírok egyet.
Szóval egy 20 éves Pesten élő lány vagyok, szeretném a baráti köröm bővíteni újakkal, fiúkkal és lányokkal is egyaránt.
Rólam egy pár szóban: dilis, mosolygós, közvetlen,jószívű lány vagyok. Nagyon szeretek beszélgetni bármiről is,imádok hülyéskedni, új helyeket felfedezni, bulizni, szeretek az embereken segíteni, én nem kamu barát vagyok, tehát nem csak a napsütésben de a viharban is veled leszek..
Ez csak egy pár mondat rólam, de ha szimpatikus ez a pár mondat, vagy ha van kedved barátkozni és jobban megismerni, és te is szeretnél egy új barátot, akkor nyugodtan írj rám! :)
rendkívül sikeresek lehettek az előző kiírásaid
aki így cukrozza magát, attól a killóméteres távolság is kevés
Szuiiis 20éves lány vagyok,szinten Pécsen élek. Szükségem van raaad❤️
Irj légyszíves.
7/ az emberek nem madarak kedves kommentelő. 😆
Másrészt, ha te szeretsz úgy ismerkedni hogy nem tudod kivel beszélsz hajrá😉
Hű de sok a gondja egyeseknek... Ha összebarátkoztok úgyis idővel találkozás lesz a vége, akkor meg nem mindegy? Bár valóban, én a párom se láttam a találkozásig, így is lehet, de nem kötelező. Meg képet se feltenni magadról facebookra, szóval az hogy megadod még nem garancia, hogy "arc" is van ott. Nem mindenki teszi ki a fél életét.
Kérdező, ha túl vagy a problémás alakokon és szeretnél valakit aki komolyan gondolja a barátságot, itt vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!