Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Új barátokat keresek.?(többi...

Új barátokat keresek.?(többi lent)

Figyelt kérdés

Sziasztok!.

Mivel már párszor sikerrel jártam egy ilyen kiírással így most is kiírok egyet.

Szóval egy 20 éves Pesten élő lány vagyok, szeretném a baráti köröm bővíteni újakkal, fiúkkal és lányokkal is egyaránt.

Rólam egy pár szóban: dilis, mosolygós, közvetlen,jószívű lány vagyok. Nagyon szeretek beszélgetni bármiről is,imádok hülyéskedni, új helyeket felfedezni, bulizni, szeretek az embereken segíteni, én nem kamu barát vagyok, tehát nem csak a napsütésben de a viharban is veled leszek..

Ez csak egy pár mondat rólam, de ha szimpatikus ez a pár mondat, vagy ha van kedved barátkozni és jobban megismerni, és te is szeretnél egy új barátot, akkor nyugodtan írj rám! :)

jan. 11. 19:52
1 2 3
 1/23 anonim válasza:
Szia, szimpatikus vagy nekem, ha nem baj, hogy 18 éves vagyok, írj! Én is Budapesten élek. :)
jan. 11. 20:21
 2/23 anonim válasza:

rendkívül sikeresek lehettek az előző kiírásaid

aki így cukrozza magát, attól a killóméteres távolság is kevés

jan. 11. 20:39
 3/23 anonim válasza:
#2 Nagyon kamuszaga van a dolognak, ő ír ugyan, de az első mondatban "mi a facebookod?" Ki az, aki kiadja egy idegennek? :D
jan. 11. 20:42
 4/23 A kérdező kommentje:
3/ mondjuk mert a beszélgetéshez szeretek társítani egy arcot?. ^^. De nem kötelező megadni, nyugodtan lapozz tovább. 😉
jan. 11. 20:44
 5/23 anonim válasza:

Szuiiis 20éves lány vagyok,szinten Pécsen élek. Szükségem van raaad❤️

Irj légyszíves.

jan. 11. 20:48
 6/23 anonim válasza:
5-ös vagyok félre írtam,Pesten élek🥰
jan. 11. 20:49
 7/23 anonim válasza:
#4 Ja, mert az nagyon életszerű, hogy a köszönés után insta/facebook rögtön, és ha valaki felajánlja, hogy itt beszélgessünk, az már nem jó, arra hivatkozva, hogy kell "arc". Van olyan madár, aki ezt "megeszi"?
jan. 11. 20:58
 8/23 A kérdező kommentje:

7/ az emberek nem madarak kedves kommentelő. 😆

Másrészt, ha te szeretsz úgy ismerkedni hogy nem tudod kivel beszélsz hajrá😉

jan. 11. 21:01
 9/23 anonim válasza:
#8 Nem, nem komfortos úgy ismerkedni, hogy nem tudom kivel beszélek, de tudod ez egy paradoxon, azok az emberek akik neked rögtön megadják bármilyen személyes elérhetőségüket, ők sem tudják, hogy kinek adják meg. Tálcán kínálják magukat egy esetlegesen kamuprofilnak, adathalászoknak, vagy egy kanos meleg férfinak kamuprofilról. Lehet velem nem egyetérteni, meg kiröhögni, de ez a helyzet, nem egyszer történt már itt ilyen.
jan. 11. 21:05
 10/23 anonim válasza:

Hű de sok a gondja egyeseknek... Ha összebarátkoztok úgyis idővel találkozás lesz a vége, akkor meg nem mindegy? Bár valóban, én a párom se láttam a találkozásig, így is lehet, de nem kötelező. Meg képet se feltenni magadról facebookra, szóval az hogy megadod még nem garancia, hogy "arc" is van ott. Nem mindenki teszi ki a fél életét.

Kérdező, ha túl vagy a problémás alakokon és szeretnél valakit aki komolyan gondolja a barátságot, itt vagyok.

jan. 11. 21:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!