Kecskeméti nőnemű aki dumcsizna, barátkozna?
Figyelt kérdés
Pasi vagyok, privátban jelezd ha létezel.2024. jan. 8. 15:04
41/46 anonim válasza:
Nagyon sok ilyen nő van, ez tény. Ismerek ilyet én is. Szegény eléggé boldogtalan lett, ahogy elmúlt 30, és közeledik a 40-hez, család és gyerek nélkül.
De nem általánosítanék. Meg kell tanulni mindkét oldalnak felismerni, hogy mi kell neki és mi nem egy másik emberben. Minden zsák megtalálja a foltját.
2024. jan. 11. 16:58
42/46 anonim válasza:
#41 De úgy sokkal nehezebb, ha valaki olyan kérdéshez ír, amihez semmi köze, pláne pasiként, úgy, hogy nem akar ismerkedni..
2024. jan. 11. 17:00
43/46 anonim válasza:
:) Oké, befogtam.
2024. jan. 11. 17:03
44/46 anonim válasza:
Nem kell befogni, nagyon jót írtál te is 41 és te is 40-es. Jellemző hogy amíg a férfi oldal volt kivesézve a 42-es is csendben maradt és bizonyára magában helyeselt. Amikor a női oldal kerül szóba akkor meg csend legyen! Pedig hasznos ezekről beszélni. Bár talán valóban nem a legjobb helyszín rá ez a kérdés.
2024. jan. 11. 17:17
45/46 anonim válasza:
#44 Csak, hogy ez a szabályzatban is benne van, nem folytathatnak egymással kommunikációt a felhasználók olyan témában a kérdés alatt, amely nem kapcsolódik a kérdéshez. Menjetek beszélgetni privátba.
Én kétlem, hogy az a kérdéshez kapcsolódik, hogy ki nőgyűlölő, meg ki férfigyűlölő...
Most igazság szerint mindhárman szabálytalanok voltunk, én csak felhívtam pedig a figyelmet rá, hogy ezt ne itt kérlek.
2024. jan. 11. 17:21
46/46 anonim válasza:
Oké akkor én is befogtam :) Bár valószínű a kérdés is véget ért innentől, érdeklődés hiányában.
2024. jan. 11. 17:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!