Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Kecskeméti nőnemű aki dumcsizn...

Kecskeméti nőnemű aki dumcsizna, barátkozna?

Figyelt kérdés
Pasi vagyok, privátban jelezd ha létezel.

2024. jan. 8. 15:04
1 2 3 4 5
 1/46 anonim válasza:
Ha van ilyen, inkább nekem írjon. Én normálisabb pasi vagyok, mint ahogy ennyiből leszűrhettétek.
2024. jan. 8. 15:26
 2/46 anonim válasza:
#1 Menj már más kérdése alól, akár trollkodás, akár valós szándék, ennél patkányabb, és undorítóbb dolog nincs, mint más kérdése alatt hirdetni saját magad..
2024. jan. 8. 15:38
 3/46 anonim válasza:
Jó, elnézést, igazad van. Akkor kedves kecskeméti nők, aki nekem írt volna, ő is inkább írjon a kérdezőnek! Amúgy is jobb pasi, mint én.
2024. jan. 8. 15:44
 4/46 anonim válasza:
#3 Nagyon humoros vagy, akár egy 5.osztályos.. Aztán ezeket sokszor felnőtt emberek írják.... Ennél még azoknak az embereknek is több értelme van, akik jelenleg nem tudják, hogy arab számokkal írunk..
2024. jan. 8. 15:48
 5/46 anonim válasza:
Felnőtt ember vagyok, és szerintem kiváló a humorom. Te veszed túl komolyan, nem?
2024. jan. 8. 15:57
 6/46 anonim válasza:

#4 te meg túl komoly vagy, észrevetted?

Nem kell mindent ilyen vérkomolyan venni!

Az arab számos példa...na szerintem annak kevesebb értelme van.

Amúgy hány éves vagy Kecskeméti Pasi?

2024. jan. 8. 15:57
 7/46 anonim válasza:

;)

Na, akkor nem csak szerintem nem érti a kedves válaszoló Üdvözöllek humorát:D

2024. jan. 8. 15:59
 8/46 anonim válasza:
#5 #6 #7 Ez az Egyéb kérdések<Humor rovat? Ha nem, akkor tessék elseperni magatokat innen. Ott éljátek ki ha szellemeskedni akartok, ne ismerkedni/barátkozni/szexelni vágyó emberek kérdése alatt, ha nincsen közötök hozzá!
2024. jan. 8. 16:01
 9/46 anonim válasza:
*éljétek.
2024. jan. 8. 16:01
 10/46 anonim válasza:
Elnézést kérek, ha kellemetlenséget okoztam. Nem kommentelek többet ide, csak fel akartam dobni a komment szekciót, hogy beindulhasson valami. De hátha sikerült. A kérdezőnek sok sikert kívánok az ismerkedéshez, de javasolnám, hogy írjon legalább életkort vagy valamit, mert látatlanban, nulla információ alapján, annyiból, hogy kecskeméti... hát nem tudom mennyire jön ez be a nőknek. De hajrá!
2024. jan. 8. 16:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!