Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Kecskeméti nőnemű aki dumcsizn...

Kecskeméti nőnemű aki dumcsizna, barátkozna?

Figyelt kérdés
Pasi vagyok, privátban jelezd ha létezel.

2024. jan. 8. 15:04
1 2 3 4 5
 31/46 anonim válasza:
Elnézést. Lehet, hogy én vagyok lemaradv, de meg tudná valaki mondani mi az az incel?
2024. jan. 11. 05:32
 32/46 anonim válasza:

31: gyors Google keresés: Az incel az angol involuntary celibates, magyarul "önkéntelen cölibátus" rövidítése, egy online szubkulturális kifejezés, azokat értik alatta, akik vágyuk ellenére sem képesek romantikus vagy szexuális partnert találni.

Jellemzően olyan, már felnőtt férfiakra használják - meglehetősen negatív értelemben - ezt a kifejezést, akik sikertelenek az ismerkedésben, mert pl. így akarnak ismerkedni, mint itt a kérdező (amúgy ezzel önmagában nincs baj), aztán ha nem jön össze, akkor a társadalmat, meg főleg a nőket okolja a saját sikertelenségéért.

Ez általában egyre mélyebb nőgyűlölethez vezet.

2024. jan. 11. 07:29
 33/46 anonim válasza:

#32 Azt mondtad elmész innen a hülyeségeddel, ez nem sikerült.

Miért lenne nőgyülölő a kérdező, mert kiírt egy ilyen kérdést? Jézusom! Ti nem vagytok teljesen normálisak.

2024. jan. 11. 14:51
 34/46 anonim válasza:

Nem mondtam, hogy nőgyűlölő a kérdező. Ezt te vontad le abból, amit írtam. Kíváncsi lennék, hogy miért. Én a 31-esnek válaszoltam.

Érdemes mindig értelmezni egy olvasott szöveget, akár több soron is, hogy ne bocsátkozz értelmetlen vitákba.

2024. jan. 11. 15:13
 35/46 anonim válasza:
A jelek szerint a kecskeméti nők nagyon könnyen dobálóznak az incel cimkével. Holott pontosan közöttük vannak a sérült, titkon férfigyűlölő egyedek. Akik csak szivatják az embert.
2024. jan. 11. 15:23
 36/46 anonim válasza:

#34 "Jellemzően olyan, már felnőtt férfiakra használják - meglehetősen negatív értelemben - ezt a kifejezést, akik sikertelenek az ismerkedésben, mert pl. így akarnak ismerkedni, mint itt a kérdező"

Te ezzel azt állítottad, hogy akik így ismerkednek, ilyen módon, gondolom a gyakorira gondoltál, akkor azok szerencsétlen incelek, mert nem fog összejönni úgysem.

Csak tudnám 1. Mi közöd van hozzá ha nem érdekel a kérdés, pláne pasiként?

2. Honnan tudod, hogy nem jön össze?

2024. jan. 11. 15:39
 37/46 anonim válasza:

#36: Példaként hoztam az ezt és ehhez hasonló szituációkat. Igazad van, lehet úgy értelmezni, amit mondasz, de nem ez volt a célom, csak hogy a 31-es kérdező megértse, hogy mit jelent az incel. Én a kérdezőről alapvetően nem gondolom ezt. Maximum azt gondolom róla, hogy kicsit reményvesztett lehet. Ez őrülten messze van az inceltől.

De azért valljuk be, az ismerkedésnek ez egy elég szokatlan módja még az internetes társkeresés berkein belül is. Még ha van is benne némi romantikus nosztalgia a régi, újságban feladott társkereső hirdetések irányába. Ezzel - még egyszer mondom - amúgy semmi gond nincs, csak tapasztalatom alapján az arc nélküli fórumokon - mint ez is - való társkeresés eléggé lutri. Mondhatod persze azt is, hogy ez épp hogy makulátlan, mert nem befolyásolja semmiféle előítélet, nem látod a másikat, csak az itt leírtak alapján ítéled meg őt. De higgyétek el, ez eléggé félre tud menni a saját sztereotípiánk és egyéb ideáink által.

Mint ahogy ti is egy kötekedő f@sznak tartotok engem, pedig én az elejétől csak a helyzet komikumára akartam felhívni a figyelmet, mintegy óvatosságra intve a kérdezőt, nehogy túlságosan komolyan vegye ezt itt, és messzemenő következtetéseket vonjon le belőle.

2024. jan. 11. 16:23
 38/46 anonim válasza:
A helyzet komikuma pár éve az, hogy sokszor olyan nők inceleznek le más férfiakat akikre nem is igaz az eredeti incel definíció. Ellenben a mindenért a férfiakat lenéző, hibáztató és incelező csomó itteni boldogtalan és férfigyűlölő nőre sokkal inkább megállna az incel cimke.
2024. jan. 11. 16:31
 39/46 anonim válasza:

Nem tudom, én ilyenbe nem mennék bele, hogy ki a nőgyűlölő meg a férfigyűlölő, mert konkrét tapasztalatom nincs ilyenekkel. Én nem tudok senkiről, aki ilyen lenne.

Nyilván sokan sokféle lelki sérülést szedtünk már össze az életben, ami befolyásolja valamelyest a gondolkodásunkat. De szerintem általánosítani az egyik legnagyobb hiba. Nyitottnak kell maradni, és bízni másokban. Úgy látom, sokaknak ez megy nehezen, és ebből ered aztán a többi, ismerkedéssel kapcsolatos probléma.

A másik nagy probléma a pasik részéről, hogy azért haragszanak a nőkre, amiért nem kellenek nekik. Egy kicsit ez hasonlít az incelséghez, de nem erről akarok beszélni. Facebookon láttam olyan bejegyzéseket, hogy "Nagyon szeretnék már egy igazi, csodálatos, belevaló barátnőt, de én nagyon félénk vagyok, és nem merek kezdeményezni. Úgyhogy csajok, írjatok!" Aztán csodálkozik, hogy nem állnak sorban érte a lányok, és elintézi annyival, hogy persze, mert a normális pasik nem kellenek nekik, csak akik bunkón viselkednek.

De a helyzet az, hogy nem tudom elképzelni, hogy egy lány olyan párról álmodik, aki ahhoz is félénk, hogy kezdeményezzen. Ez szembe megy az evolúcióval meg mindennel, amit az állatvilágban meg az embervilágban megtapasztaltunk. Tetszik vagy sem, a világ nem így működik.

2024. jan. 11. 16:48
 40/46 anonim válasza:
Nézzük a másik oldalt. Sok nő meg azért veti meg és nézi le a férfiakat, mert mostanra teljesen téves kép él a fejében. Arról is hogy ő milyen és mekkora főnyeremény, és arról is hogy neki mennyire hibátlan felsőkategóriás top pali járna. Érted, járna, csak nincs kimondva, de pontosan ezt érezteti és így is viselkedik másokkal. Hogy mekkora kegy hogy ő leereszkedett a másikhoz, ő még a port se csókolgathatná a lába után igazából. Aztán ha végül nagy nehezen össze is jön valakivel, azt se fogja becsülni, de már elötte is az összes randipartnert és próbálkozót leszólja és fikázza. Rosszabbak mint a klasszikus incelek, sokkal károsabb amit generálnak maguk körül.
2024. jan. 11. 16:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!