Kecskeméti nőnemű aki dumcsizna, barátkozna?
Figyelt kérdés
Pasi vagyok, privátban jelezd ha létezel.2024. jan. 8. 15:04
21/46 A kérdező kommentje:
Felborzólt állapotokat hagytam magam után és ide vonzottam mindenkit, akiknek kimondatlan gondolatai voltak eddig. Teret kapott a megítélés, elítélés összes aspektusa és nekem hála, még az írás képtelenek is megjelentek és megpróbálták mondatokba foglalni azt amit kiváltottam ezzel a kérdéssel. Én köszönöm hogy ilyen sokat tehettem értetek és várom a további válaszokat, erkölcs, intelligencia, kvantumfizika és társadalom filozófia témakörökben. A szeretet ezen formájával még küzdeni kell ebben a vármegyében, mezőváros volt anno Kecskemét, a mezők eltüntek de a parasztok fennmaradtak generációkon át. Ami nagyon szép dolog mert tradícionális funkciókat tölt be és ki. Továbbra is csak azok írjanak, akikre a kérdés nem vonatkozik mert ez adja a Gyk savát, borsát. Ha továbbra is szeretne néhány ember digitálisan elérhető, felhő alapú orgazmushoz jutni, én itt leszek és verbális előjátékkal tudom fokozni a kedvet.Mi más is lehetne az élet értelme, ha nem mi itt mindannyian egy kérdés alatt egybe gyűlve, egymásért. Az úr jézuskrisztus kísérjen utatokon! :)
2024. jan. 9. 08:06
22/46 anonim válasza:
#21: Nem ártana megtanulni helyesen írni, incelkém. Akkor talán jobban megy majd a csajozás is.
2024. jan. 9. 08:31
23/46 A kérdező kommentje:
Ne becézgessél mert merev lesz a bot mint a nyelvtannal teli agyad! Idiot
2024. jan. 9. 08:34
24/46 anonim válasza:
Nem ártana megtanulni helyesen írni, incel uram. Akkor talán jobban megy majd a csajozás is.
2024. jan. 9. 08:37
25/46 A kérdező kommentje:
Eskü úgy lesz csak húzz már el innen a nyelvtan fétiseddel! :D
2024. jan. 9. 08:40
26/46 anonim válasza:
A második teendő az, hogy ha ismerkedni akarsz nőkkel, akkor ne abból indulj ki, hogy neked jár a szex és ők kotelesek a te rendelkezésedre állni.
2024. jan. 9. 08:50
27/46 anonim válasza:
Nem te hagytál felborzolt állapotokat Kérdező! Másé az érdem ❤️
2024. jan. 9. 08:51
28/46 A kérdező kommentje:
26# Ebböl sajnos nem tudok engedni. Igen is jár, ha akarja ha nem! 😂
2024. jan. 9. 09:07
29/46 anonim válasza:
#28: Akkor Marok Marcsa a neked való csaj.
2024. jan. 9. 09:11
30/46 anonim válasza:
#23 Kár időt fordítani erre, ezek az incelelző barmok, körülbelül 1-1.5 éve jelentek meg az oldalon. Legalább valami önálló gondolatuk lenne, vagy saját maguk hoztak volna létre egy szót, és azt spamelnék, de még azt sem. :(
2024. jan. 9. 14:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!