Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Lányok, volna kedvetek beszélg...

Lányok, volna kedvetek beszélgetni egy vak, zenekedvelő és művelő, humoros, egyetemista sráccal?

Figyelt kérdés
A többi úgyis kiderül privátban. :-)

2023. dec. 1. 15:23
1 2 3
 21/27 anonim válasza:
#20 nem az én hibám, éppen nem volt kedvem kettőspont dé
2023. dec. 2. 18:27
 22/27 A kérdező kommentje:

21

Semmi gond, csak akkor ne kommentelj hülyeségeket. Ha nem tudsz valamit, de már ezt is leírtam, az nem szégyen. Ha felvágsz vele, pláne ha ebből fakadóan rossz következtetéseket vonsz le, az már annál inkább.

2023. dec. 2. 18:49
 23/27 anonim válasza:

Kérdező..

Ne foglalkozz az idiótákkal .

Nem veled van baja, hisz nem is ismer, önmagaval van gondja, csak rád vetítí ki !

Sok sikert Kívanok neked :)

Meg a melletted ülönek 🤣🤣 ezen jot nevettem ;) bocsi ;)

2023. dec. 2. 21:05
 24/27 A kérdező kommentje:

23

Nyugi, értem a poént :-). Ha majd lesz mellettem valaki, átadom neki ígérem :-). És köszönöm!

2023. dec. 2. 21:19
 25/27 anonim válasza:

A vak az csak vicc gondolom:D

Nem mindenki veszi a poént, de az egyetemen biztos akadnak jófej csajok, vagy metáálosok:DD

Valamit mondhatnál még magadrólhallod, mert itt csak félős libák vannak XD

21/f

2023. dec. 4. 15:52
 26/27 anonim válasza:
De ha tényleg az vagy nagyon sajnálom. Az egyetemre hogy jársz be?
2023. dec. 4. 15:54
 27/27 A kérdező kommentje:

25-26

A feltett kérdésekkel kapcsolatban további információkat a Privát üzenet menüpontban találnak. Megértésüket köszönjük.

2023. dec. 4. 16:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!