Lányok! Lenne kedvetek beszélgetni egy 22 éves, vak, zenekedvelő és művelő, jó humorú egyetemista sráccal?
Figyelt kérdés
A többi majd a beszélgetés során kiderül rólad és rólam is.2023. nov. 24. 14:07
1/7 anonim válasza:
Hogyan írsz ha vak vagy? Nekem csak jó mert nagy a cicim de az arcom csúnya, jól meglennénk
19L
2023. nov. 24. 15:46
2/7 anonim válasza:
A vakok a számítógépre telepített beszélő program segítségével tudnak olvasni és persze írni is. Több, vak által feltett kérdésnél is láttam már, hogy értetlenül álltak a dolog előtt, ha az illető tényleg vak, hogyan is ír ide? Hát így. Sok sikert kérdező!
2023. nov. 24. 15:54
3/7 A kérdező kommentje:
2
Köszönöm :-) a jókívánságot is meg a hozzászólást
2023. nov. 24. 15:59
4/7 A kérdező kommentje:
1
Engem nem az arc és nemis a méret érdekel, hanem az hogy milyen ember vagy. Lehet akármilyen az arcod és akármekkora a melled, ha bunkó és arrogáns vagy. És lehet akármilyen kicsi a melled, nézhetsz ki akárhogy, ha amúgy jó humorral rendelkezel, kedves és figyelmes vagy.
2023. nov. 24. 16:00
5/7 anonim válasza:
Szia! Írj rám, beszélgessünk.
2023. nov. 24. 16:39
6/7 anonim válasza:
Szia! Nagyon szívesen ismerkednék vele!
Kedves srácnak tűnsz aki Nagyon megérdemelné a figyelmet ;D
2023. nov. 26. 13:23
7/7 A kérdező kommentje:
6
Írtam neked :-)
2023. nov. 26. 14:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!