Van itt bölcsész egyetemista lány, akivel kapcsolatban művészetről is lehet beszélgetni ill. múzeumba, színházba stb. járni?
Tehát az érzékiségen túl a kultúra is fontos lenne. Legyünk egy értelmi szinten.
32f
2-es és akkor 4-es: azt úgy értettem, hogy kapcsolatban lennék vele. Tehát párként járnánk helyekre, nem kitartanám, mint ahogy 1-es feltételezte. (És milyen érdekes, hogy előre tudtam, hogy bele kell írnom, mert lesz olyan okoskodó, mint 1-es, hogy azt hiszi, sugardaddy vagyok).
Akivel kapcsolatban = akivel párkapcsolatban élve... ezt jelentette a kérdés, nem azt, hogy pl. "akivel kapcsolatban elmondható". Szégyen, hogy ezt magyarázni kell, és ennyire szándékosan félreértitek.
Szerencsére nem jelentkezett senki, úgyhogy nincs itt értelmiségi bölcsészlány, akivel kapcsolatban lehetne eljárkálni helyekre, és nem kitartott kapcsolatban, hanem normális kapcsolatban. :D :D
És ez miért csak bölcsészre lehet igaz?
Én pl. jogász vagyok, de a fél életemet színházban töltöm... Nem csak bölcsészek járnak ám ilyen helyekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!