Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Építészeknek, építész hallgató...

Építészeknek, építész hallgatóknak lenne kedve beszélgetni privátban?

Figyelt kérdés
Van pár kérdésem, amit fel szeretnék tenni. Pályaválasztás miatt érdekel.

2023. febr. 5. 10:32
1 2
 1/14 anonim válasza:
Itt csak gépészmérnök hallgatók vannak meg full professor
2023. febr. 5. 10:37
 2/14 anonim válasza:
Nem igaz, vannak itt jogászok meg orvosok is. Ja meg pszichoterapeuták. Ezeknél lejjebb viszont nincs senki
2023. febr. 5. 11:54
 3/14 anonim válasza:
Bocs tényleg
2023. febr. 5. 12:41
 4/14 anonim válasza:
Én a helyedben nagyon átgondolnám az épìtész netán épìtőmérnöki vonalat. Szép szakmák, de sajnos anyagilag és karrier szempontjából kevésbé megérős dolog. Nem rossz szandekbol írom egyébként ezt most neked.
2023. febr. 8. 05:43
 5/14 A kérdező kommentje:

Az leszek, annak születtem.

Nem erdekel, ha lof@szt se kapok érte

2023. febr. 8. 11:43
 6/14 anonim válasza:
Legyél
2023. febr. 8. 11:50
 7/14 anonim válasza:
Hajrá, sok sikert:)
2023. febr. 8. 13:34
 8/14 anonim válasza:

Azért nem úgy kell elképzelni, hogy nem éri meg, mint mondjuk most a tanároknak. Meg lehet belőle élni, de jellemzően nem a havi 1-2 milliók röpködnek.

Ha egyáltalán nem számít a pénz, vágj bele. De sok szempontból nehéz szakma az biztos

2023. febr. 8. 15:08
 9/14 A kérdező kommentje:
Koszi szepen. Esetleg aki epitesz, és szívesen megosztaná, hogy megis milyen ez az egesz, akkor irjon privibe. Hallgatok is!!!
2023. febr. 8. 19:15
 10/14 anonim válasza:
Én építész vagyok, de, ha újra kezdhetném, más szakmát választotanék. Pedig imádom az épületeket, a művészettörténetet, az épszerket is, és imádom látni, ahogy épül egy ház. A szakmám miatt bejuthatok olyan helyekre, ahova más nem, de nagyon megbántam, hogy ezt a szakmát választottam. Sok olyan készség kell ezen a területen az érvényesüléshez, ami bennem nincs meg. A gyerekeimnek azt sem engedem, hogy mérnöki pályát válasszanak.
2023. febr. 12. 02:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!